Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BBT... hebo ti majku razguli odavde..ti bolan rata ocima nisi vidio i dabogda ti rat u kuci bio...a to U gurni sebi u zicagu konju jedan
Ahmedinedžad čestitao Hamasu na pobjedi Ovaj nije samo ruzan nego i glup
Bosnjaci bolje vam je da se naouruzajete do zuba i unistite ove extremne talibane... .Trebace vam vjerujte. Svije zna da su srbi terorisit na balkanu i AMeri ih odvijek mrze vise nego ikoga, ali Rata ce biti opet jer sa srbima drukcije nece moci... Pozdrav iz ciste i slobodne Hrvatske!!! U
Halo raja iz BiH. Eto ja se nafiksao pa malo valjam gluposti. Nemojte mi zamjeriti....
zasto sve vjerujete medijima
ti nisi normalan. ako si toliko zadrt sto nisi otisao Gazu da malo osjetis \"pobjedu\", nego pametujes iza tastature. pogledaj rezultate borbe, pa vidi ko je pobijedio... takvi ko ti (neodgovorna laprdala) samo prave probleme.
Gdje ti živiš ??????
SVAKA CAST HAMAS! IZRAEL JE FASOVO I POVUKO SE. KO GOD SE ISLAMA DRZI POBJEDZUJE! IZRAEL JE MISLIO ZA 2 DANA UZET GAZU I OKUPIRAT.
Vidi ga kakav je, frizura mu ko u KENA ( ona lutka sto guzi barbiku)
Da nije ovolikih zrtava i unistenja Gaze, ova izjava bi se mogla smatrati šegom i nekim vicom. Koja pobjeda... ove hamasovske kukavice iz Damaska bi trebalo pozvati na odgovornost jer su zrtvovali narod koji su predstavljali u ime nekih drugih lidera. Ali, sada ce se javiti i dezurni domaci, nasi hamasovci kojima je draze sluziti turske, arapske, iranske interese nego sluziti interesima BiH.
A znaci na njega se Dodik fura
Meni Ahmedinedžad lici na Bob Rock-a! Tako i rezonira! A sta je podrskao Hamasu?? Finansijska je isto tako zamjena za pranje novca tj. mi cemo vam dati pare, a vi onda za iste kupite oruzje od nas! Mislim da je \"Rezultat\" u pravu. Jos malo i nema ko da se \"igra\".
Sa ovim idiotom na celu garant hoce. Ova izjava podrske me podsjeca na onu Seseljovu mitologiju.....u kojoj se svaki poraz slavi kao pobjeda a sve u cilju daljeg podgrijavanja i zaostaravanja situacije. Zao mi samo malog obicnog palestinskog covjeka....
Nadam se da ja neću dožvjeti da vidim taj poredak. A ovi jadni ljudi koji su izginuli su i njemu na dušu koliko i Izraelu, on je i potpalio Hamas da prekine primirje i krene ponovo pucati. Luđak iskompleksirani idiotski, nije se on džaba sa Srbia sjaranio.
Gaza razrusena, infrastruktura potpuno unistena, najmanje 1300 mrtvih, 6000 ranjenih, onaj dio rukovodstva Hamasa koji se nije sklonio u Damask likvidiran, gradovi opkoljeni, tuneli razruseni, zivot u Gazi vracen 30 godina unazad, sa druge strane 13 poginulih i desetak prozora unisteno od kasam raketa. I pazite sada Ahmednedzad iz Teherana cestita pobjedu vodji Hamasa koji je guzicu \"onako herojski\" sklonio u Damask. Jesu li oni licemjeri ili budale...,