Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije znala kuhati u pretisu pa sad cojk ispade kriv..
Je3em sve ovim pa i svim ostalim terorističkim smradovima koji dođu u nečiju zemlju da ko zadnje smrdljive pi4ke ubijaju nedužne osobe po trgovačkim centrima i sličnim lokacijama. Dobiješ posao, obučeš se kao čovjek, dobiješ socijalu, zovneš policiju ona dođe da te zaštiti, hitna služba također, imaš rasvjetu i trotoar na putu do vjerskog objekta da obaviš molitvu... i onda se praviš nered tamo gdje je uspostavljen...FUJ!
@Palmyr ama o svim terorističkim sisama jajarama, nemaju oni religiju osim ličnog interesa!
@xMADBALLx Nažalost kao Bošnjak musliman moram konstantovati da to "svi teroristi nebitno koje vjere","teroristi za lični interes" ne pije vode.Danas je jedino i isključiivo musliman i terorist.Neće se jedan Oliver raznijeti na sred pijace , nego obično neki Ahmad,Yusuf,Muhhamad itd...Doduše ovi "Oliveri" ostvaruju interese i ubijaju na suptilniji način.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)