Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji car, kralj, šeik, emir... Ide u SAD da se bori protiv onoga zbog čega ga Ameri ne vole. Da dopunim konja (genijalan nick) žene smiju gledati nogomet ali ne na stadionima a imaju i svoju žensku nogometnu reprezentaciju.
E ovo za zene i gledanje fudbala nisam znao. Ahmede i Nedzade imao sam respect za tebe jer si tvrdoglav, ali si sad pao u mojim ocima. Duboko si me razocarao.
ja ne volim amere, al i iranci su glupsoni... npr. ne daju zenama da gledaju fudbal, to je veliko \'civilizacijsko\' dostignuce
podnjeo zahtjev za vizu ??!!? pa šta ? na kontam čemu tolika pompa !?!?
@naravno po cemu je on budala, zbog toga sto svojoj zemlji hoce dobro i sto neda na sebe...
Ne vole konkurenciju.
pa i ameri po svijetu rade sta hoce, u cem je razlika
ziv nam bio 10000000000000000000000000000000000 godina.....
naravno da ce mu dati... bolje je budalu imati pod kontrolom nego ga pustiti da po iranu radi sta hoce :D
i glaj sad mu ne dadnu vizu....