Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva podrska slobodarskom iranskom narodu! S m r t cionizmu, imperijalizmu i njihovom cedu vehabizmu!
Prema strateskim planovima mocnika o osvajanjunaftom bogatih zemalja, nakon Iraka, Libije, sad je dosao red na Iran. Medjutim, koncepciju im kvari Izrael, koji bi u slucaju da dodje do rata nestao s lica zemlje. Konacno!
Vidit cemo sta pricate kad ga prodju drndati nema vise braco muslimani....ode vam sve brastvo nema nijednog jos ovaj blento i eto ga konacno dobro za Muslimanski svjet....onda samo skupa mozemo kinezere pobjediti nisu Muslimani opasnost ni neko drugi zuta opasnost dolazi nam sa istoka..
Klixovci ,spavate li ? Pa mi ne brisete komentare ? Hvala .Pozdrav .
Cak i kad naocale stavi ,ne djeluje strashno ! Ma vidi se ,a i govorom je potvrdio da je ucen i kulturan covjek .Moze hi prcati na svaki nacin !
Ma neces ti nidje ! Kad je Putin mogao , sto ne bi i ti ! Jer : poslije tebe propast !Zivio ti ,Nedjo, nama vjecno !
lapsus calemi. trebalo je upisati:\"...da mogu aminati\".
@svakom tamam htjedoh reći amin na tvoju lijepu zelju, kad ugledah i ono \"budalu\"...hajde ispravi, da mogu smijati.
Zapad teško može da \"sredi\" Siriju,jer iza nje stoji Rusija,a kamoli Iran iza kojeg takođe stoji Rusija.Amerika i njeni sateliti su zagrizli tvrd orah.Oni već godinama \"napadaju\" Iran.
svakom ko ga podrzava zelim od srca da mu kcerka dovede ovakvu budalu za zeta
ahmadineđžad je danas u skupstini ujedinjeni naroda odrzo govor kojeg bi se svi postidjeli a ameri evropljani izasli van jer im nepase takav govor. a sutra će to pregledati stotinu puta da bi ista naslil kako bi ga okrivili za ratove. taj govor samo moze da neslusa onaj kome nije stalo do mira u svijetu..ahmo riječi se tvoje pretvorile u stvarnost i da te dragi bog nagradi.amin
bice jebbeno kad ode..