Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Covjek govori istinu. Sta koga boli neka stvar sto ljudi hoce da imaju nukleo oruzje?? Pa imaju ga i Pakistan i Indija, a o Izraelu da ne govorimo, pa nikom nista.
Srbi?
Teroristima treba konačno stati u kraj, bas tako! Izbrisati \"izrael\", usa, un, nato, i ostale cionisticke organizacije.
E moj Ahmede i Nedzade. Sjeti se sestdnevnog rata 1967. Tako su se k.ur.c.i.li Egipat, Jordan, Sirija i Irak pa ih Cifuti s,jeba.se za sest dana. Za Iran bi im trebalo tri dana najvise.
Jedina Islamska drzava koja je pokazala zube Cionistima i svjetskim okupatorima - Amerikancima....! Selam za nasu šitsku braću!
Znao sam da SRNA prenosi, jer se slaze sa Dodikovom retorikom u BiH.
Nije rekao nista sto ne znamo ali bar ima damu da kaze. Irak - haos, Avganistan - haos, Libija - haos, Egipat - haos. Sigurno nisu sami krivi za sve to. Da ne pricam za nas haos, koji smo prosli i jos uvijek prolazimo. Zna se ko je kriv za sve ove haose.
Teroristima treba konačno stati u kraj,nuklearno oružje u rukama iranskih fanatika je i kraj svijeta,zato NATO,SAD i Izrael što prije trebaju izvršiti udar na teroriste, Bosna i Hercegovina je uz vas!
Tako je! Ne možemo (i ne trebamo) biti svi isti!
Pa što se onda ti mješaš u Siriju, Liban, Izrael a još k tome nisi ni sila. Kakvo licemjerje