"Zločinačke uvrede"
0
Ahmadinejad brani prvu damu Francuske
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@tintin, pa dobro, s druge strane su svi ostali: Srbija i RS,
Kosovo Republjik
ZIVIO NATO SAVEZ SMRT FASIZMU
@dajk, al\' nas bar nije NATO bombardovao. koliko ja znam NATO savez je u svojoj istoriji rokao samo srbe i talibane. hmmmm. pa ti sad kontaj. Zemlje članice NATO-a Albanija Belgija Bugarska Kanada Hrvatska Republika Češka Danska Estonija Francuska Njemačka Grčka Mađarska Island Italija Latvija Litva Luksemburg Nizozemska Norveška Poljska Portugal Rumunjska Slovačka Slovenija Španjolska Turska Velika Britanija SAD
dobar je nedzad,neki dan ga gledam na nekom tv kanalu,u dzamiji medzu obicnim narodom upucuje molitvu Uzvisenom.On je izuzetno skroman i dobar covjek,koji je sve stvari koje vrijede nesto u predsjednistvu zamjenio skromnim,i ne tako skupim stvarima.mozete pricati sta hocete,ali ja vidim da je on dobar covjek za razliku od ostalih,i onih koji ga blate.
WWW.POGLEDAJ.TK
odličan potez g. Predsjedniče! pokažite istinske civilizacijske vrijednosti vaše perzijske civilizacije a ne podmetnutih elemenata koji glume \"ekstremiste\" isto kao i kod nas dok nas ne opelješe za strani i vlastiti interes
je ovaj car rekao da \"takve uvrede predstavljaju zločin i da su u suprotnosti sa religijom\", je bih se zabrinuo da sam glavni i odgovorni urednik bilo kog lista, ne samo u Iranu, njamu pod nosom, nego vala i bilo gdje na svijetu - duga je ruka pravde kad je ispruže inkvizitorski tipovi. Očito se siroti novinari malo preračunali, dato im bilo zeleno svjetlo, ožeži iz svih oruđa po Zapadu, a sad treba bulju čuvati, nismo se tako dogovorili. Živjeli nezavisni mediji u srednjem vijeku!
čitam komentare ovdje dotične muslimanske \"gospode\" i ne mogu ne primjetiti koliko ste odvratni u svom uvlačenju u guzicu crnčugama i arapima.vi i šiptari ste gospodo sramota bijele rase.nešta najodvratnije što se moglo okotiti.izdajnici prokleti gorjet će vam duše u vječnom paklu.
Ahmo, sta ti je? Hos da te zamrzi narod? Samo udaraj po kjafirima. BIH4EVER!
zakuhava se :)
To nije izvinjavanje, vec samo ponasanje kako nalaze Islam. Muslimanu nije dozvoljeno da vrijedja, niti da optuzuje nekog za prostituciju, osim ako nema svjedoke. Pravi muslimani kako god da moraju sprovoditi pravdu medjusobno, tako isto moraju biti pravedni i prema nevjernicima.
Sta se imas izvinjavati kad je istina da je kur..ava teska, X puta se udavala, bila je i sa jednim voditeljem koji jos vodi neke bezveze emisije na prvom kanalu u francuskoj (TF1), a cesto se pojavljuju polemike u medijima da se kur..va sa nekim biznismenima i bogatasima, da joj i ti Ahmo ponudis bogastvo i tebi bi ga popu...sila !!
MoRe bit da ga je i Ahmo nekad umocio u doticnu...
Vazda kontra, isto Dodik!