Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sirotinje pogane afrika a nesta bosnjo kad dodje u njemacku nesta se ispituje ko s marsa da se doslo sta kako koliko zasto razlog dolaska razlog dolaska mamu da ti jebbem ja bjednu nesta
Komotno i € da uzmu. Još koju godinu kurs 1:1 sa somalijskim šilingom.
Valjalo bi nama da i nas prime kao posmatraca u Africku uniju.
Ovo ko kada FIFA i UEFA povecaju broj repki koje se mogu plasirati na svjetsko i evropsko prvenstvo, daju nam nadu, a opet be igramo nikakvu bitnu ulogu na tim takmicenjima. Tako i ovih G20, G50, G100, pitaju se samo dvije do tri najjace drzave, njih cijela planeta prati sta ce uraditi, ostali su tu da aplaudiraju ;)