Nova generacija ovisnika
0
Afganistanskoj djeci opijum je lijek za sve
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijelo selo smrce bijelo :D
I kod nas imas toga na svakom cosku !!! Mislim,djece koja se drogiraju.U svemu tome je zalosno sto svaki dan padaju ljudi zbog trave,a policija prodaje heroin...
Bolje biti na opijumu nego na religiji!
Usvojite me molim vas
Droga u. bija.
Pustite djecu da se iglaju
mama, moze li dloge ?
sta vas briga...moraliste
Ako dijete plače, oni mu daju opijum, ako ne može spavati, daju mu opijum. Ako joj je mrsko brinuti se o svojoj djeci kojih ima garant preko 10, samo im dam opijum.
a nama dobro je :))
A o pravoslavnom nacinu ljecenje kompleksa nad neduznim ljudima da ne pricamo...^^
Ako si na opijumu opasno je za tebe, a ako si na Islamu opasno je i za tebe i druge !!!
Il si na opijumu il si na Islamu. U prvom slucaju opasno za tebe u drugom i za tebe i druge...
Sam naslov je....misleading... Nije opium za lijek za cijelokupnu populaciju Afghanistanske dijece...kao sto to zvuci u vasem naslovu. Ali takvi ste vi .... \"novinari\"