Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20,000 britanskih vojnika je napalo Afganistan 1839 godine, a samo jedan se vratio živ. Njegovo ime je William Brydon, a kada je upitan: "Gdje je vojska?" odgovorio je: "Ja sam vojska", tj. ja sam jedini ostao živ od čitave vojske. Ovaj najveći debakl u historiji britanske vojske opisao je William Dalrymple u svojoj knjizi "Return of a King: The Battle for Afghanistan" (Povratak jednog kralja: Bitka za Afganistan) u kojoj tvrdi da je ovaj poraz Britanaca ima posljedice na današnje vojne misije Britanije (koje mogu biti osveta za ovaj strahoviti poraz).
Ko o čemu, krivoslavac o nabijanju u guzicu. Bravo care, Kačavenda je sigurno ponosan na tebe.
Ko o čemu, krivoslavac o nabijanju u guzicu. Bravo care, Kačavenda je sigurno ponosan na tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sjajan primjer novinarstva...mozda je umro a mozda i nije, a ako jeste mi ne znamo tacno kad se to desilo.
Ma zajebaje se frajer, nije mrtav, vidite da namiguje...
https://www.youtube.com/watch?v=yEgQum8ikFo video koji govori o doticnom. Ako je 50% istina u ovom prilogu, skidam kapu doticnom gospodinu.
Ko je Mula Omar - da nisu mislili Omar Šarif?
Omer iz Zavidovica..
Kako fini cika,mislim da je on bio sladoledzija
mula omar je stvaran ko bin laden , supermen , dusko dugousko , djeda mraz....i jos na slikama bez jednog oka , tipicna slika loseg zlobnog covjeka....kako je velikim masama lako zamazati oci
ovdje je govor uopste o postojanju doticnih osoba...sjeti se samo snimaka likvidacije bin ladena , nigdje slika lesa ma nista ...cak je i sama bijela kuca priznala da su snimci kako obama prati hapsenje bin ladena montirani ..
@sanja90 Hahaha illuminatimsumkrivi za sve ! Hahahah Idi terapiju (duplu dozu) popi , paranoja je zajebata stvar !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To se kaže "vehabije na aparatima"
Mula Omar Omar Mula..
aganlija,kucuk alija,mula --- mula-- jusuf,jusuf mula,FOo FOO starac foco stotinu lejta,mislite na focic mehmeda ,na njega
izgleda je samo s desne strane umro a na ljevoj je jos ziv
Hm, ovi talibani, kad bi im se stavila šubara izgledali bi poput četa.