Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sije i Suniti su braca po vjeri i svi vjerujemo u jednog te istog Boga. To sto bi pojedini da nas ummet razdvaja, nece vam uspjeti uz Boziju pomoc. Muslimani su tu, prva religija na svijetu i vodeca, broj u porastu. Pomiri se sa tim ili goni se u mp3 za sva vremena.
Ko rano rani dvije sreće grabi. Ko radi i griješi.
Eno kolega ti se ra\'znio u dž\'amiji u Bag\'dadu među vjer\'nicima,znam,onaj što se raz\'nio on kaže da su to nev\'jernici,šiti,nisam znao a toliko mr+zite š\'ite,ši\'je kako ih zovete.Koji li emi\'rat taj sam\'oub\'ica brani?Idi i ti najbolje na Ka\'vk\'az pa se tamo raz\'nesi među stijenama i brani taj em\'irat a ovdje u Bosni ste omr\'aženi kao če\'t\'nici,čak šta više moglo bi se reći da ste gori.Ara\'pe,tvoju br\'aću će mo sve do jednoga poslati tamo odakle su došli a i vas zajedno sa njima,ma\'mic\'u vam ter\'ori\'sti\'č\'ku.
Pozlatile mu se ruke.
Elhamdulilah
Kad se desi obrnuto kaze se greskom i kolateralna steta... a najcesce ona poznata \"friendly fire\"... prema tome nosikiriki...
Nisam vise anoniman... :D
Sto nije slucaj s artiklom, maltene nema recenice da je \"cista\". Pobogu, jel\' se vi vodite kao neki seoski blog ili zelite postati jedan dan najveci i najozbiljniji BH portal? Prestanite vec jednom dopustati svakakvim stelama da pisu ovdje!!!
Ovo mi bas i ne lici na gresku.