Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posteno... Nece ovi vise nikoga silovati...
Kako sam sretan zbog ovako pravednih presuda, neprocjenjivo!!
silovatelje po kratkom,to je najbolji zakon
To je pravi zakon !! TUŽLAŠTVO, PREPISUJ !!
Talibani će tu zavesti reda, uskoro
hajd idi tamo, ako ih toliko volis.
bio je to talebanski gang-bang
"višestruko silovanje naoružanih muškaraca je rijetko u Kabulu" Ne čudi me. Veoma je opasno višestruko silovati naoružanog muškarca. Jao bože, jel to neki školovani orangutan pisao?
pobjegle kamile
nisu bolje ni zasluzili iako sam protiv smrtne kazne, treba ih dozivotno zatvoriti u samicama, da ne vide ni sunca ni mjeseca.
oko za oko zub za zub... hoce li ih iskarati do smrti?
Ma chunu na panj, pa je lagano na tanke kriske k'o sudzuku i pustit' da iskrvare do smrti.
Jesi ti pajdo bolestan.....:)
tako se to radi a ne u indiji siluju curice,zene i djecake na javna mjesta silovanje - smrtna kazna ubistvo iz koristoljublja - smrtna kazna pedofil - smrtna kazna dileri droge - smrtna kazna korumpirani politicari - primjeni zakon Causevski i svijet ce biti miran!
Muslimanska vjera leglo barbarizma. I oni i njihov šerijat. Ne volim Amerikance, ali nadam se da će ih sve porokati.
djesi silovatelju
evo zasto je srbija leglo silovatelja,zato sto nema ovakvog zakona za silovatelje--http://www.alo.rs/vesti/reportaza-srbija/svaka-druga-zena-je-zrtva-nasilja/5033
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
u koj se drzavi godisnje desi najveci broj smrtni kazni?
http://www.intermagazin.rs/vedrana-rudan-ako-su-teroristi-oni-koji-odsecaju-glave-ko-su-onda-oni-koji-su-razorili-vijetnam-srbiju-irak-libiju/
u texasu se najveci broj smrtni kazni godisnje izvede.A zasto je nama asocijacija odmah neke istocne zemlje
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ma cunu na panj...i cap...nema vise..
'Prema islamskom šerijatu, čovjek, za koga se dokaže da je izvršio silovanje se kažnjava smrtnom kaznom. Mnogi su iznenađeni ovako "žestokom" kaznom. Neki su, čak, rekli da je islam gruba, barbarska religija! Upitao sam na stotine muškaraca nemuslimana jedno pitanje: Pretpostavimo, ne dao Allah, da neko siluje tvoju ženu, majku ili sestru. Ti si sudija, a silovatelj se nalazi pred tobom. Kakvu kaznu bi mu propisao. Svi su mi odgovorili da bi ga osudili na smrt! Neki su išli toliko daleko, pa su rekli da bi ga mučili do smrti.'
takvi ljudi i ne zasluzuju disati.
Nije Lelo tako. Ako silovanje kaznjavas sa smrcu, onda izjednacavas silovanje sa oduzimanjem necijeg zivota, a to nikako ne moze biti isto. Svako bi vise volio biti silovan nego ubijen. Takodjer, ubijanjem silovatelja, umjesto zatvorskim kaznjavanjem, ti njegovoj djeci oduzimas oca, a oduzeti djetetu koje je neduzno oca je sigurno gore od silovanja. i na kraju krajeva, u modernim sredinama, silovanim zenama se pruza psiholoska pomoc i integrisane su u drustvo, dok u muslimanskim sredinama takve zene niko ne podrzava niti zeli da ozeni. Glupa si, kobilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)