Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrabre su, svaka im čast
15 zena u slepoj ulici u gradu od 5 miliona stanovnika. Eto toliko su ugrozene
Kad nekog nazoveš SDA talibanom to je sada uvreda za pravog talibana
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaka cast. Bolje da su ameri obucavalo zene umjesto muskaraca u afganistanskoj vojsci.
Bravo, to je hrabrost, kod nas sve klapnulo ušima a samo se žale dvi kad, se sata u na poslovima i kućama, ali nema mu. a, nije ni čudo što smo vazda pod okupatorom, od turaka do austrougarske ali pošteno govoreći srbi se nisu dali, ali ih je, Milošević zajebao politikom nahuška pa postadoše omraženi u svijetu, ali realno govoreći mi vazda kez ko god nas okupira
Kabul... Hm meščini Zenica
Sve to oklagijom
Vise ce zene tamo uraditi nego muskarci.
Jadni ljudi. Svaka čast na hrabrosti.
Uskoro im nece trebati sunčanice
Bgm Zapad im je mnogo unaprijedio stil pokrivanja, prebacile mahrame preko glave, bolje se strankinje turistice pokriju kad ulaze u Begovu dzamiju nego ove..
Kako su lijepe 😍
Ove bolje i ljepse izgledaju i caj europskije od Bosnjackih Bula.
Ovima se ubrzo gubi svaki trag
Kakva prava , pa u islamu ih imaju najvise . Pa sta su zene imale u pedislamsko doba ? Zakopavali zivu zensku djecu mnogobosci . Ne znaju ni marame/hidzab ispravno staviti .
Sve dok svi traze svoja prava i bilo kakva prava bice ovako kako jeste,prava mrava,prava ptica,prava cuka maca,prava ovih onih ... a sve ode u tri lijepe radi prava.
Ti poremećeni pustinjaci žene smatraju vanzemaljcima, djecom, prljavim smetalima, šta li, pa da ih moraju prisilno gurati s posla
Kao da je ženama bolje u Saudijskoj Arabiji, nego ovima u Afganistanu.