Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nesrećna nacija...bili su lijepo krenuli 60-ih i 70-ih...i onda ih zapade "bratska sovjetska pomoć", zatim "pravi muslimani" a na kraju "svjetionik američke demokratije"...
nacija koja je mislim prije 1200 godina radila analizu urina i stolice. najnapredniji bili al ih svijet unazadi
Normalno je da se žena s godinama promjenila, kao što ćemo i svi mi, ali njen pogled i te oči su ostale nepromjenjene i baš su prelijepe..:)
kako meni kazu cure sto vise budes stariji sve si zgodniji
koji uzas taj narod prozivljava...pojma mi nemamo sta je patnja.
malo se udebljala nadosla u licu hrane ih germom
Ovo treba svi oni da pogledaju koji na zakone o zastiti podataka i uopce ugrozenosti istih kazu "ma neka me prate boli me briga ako sam im toliko zanimljiv/a"...evo sada vidite u sta bezazlen podatak moze prerasti. Ova zena ce sada biti ***rtovana u Afganistan, a mogla je biti drustveni anonimus i zivjeti spokojno do kraja zivota!
Ništa čudo kad tamo žene ko stoku tretiraju, moralna policija, šerijat...
Baš upečatljiva fotografija...
facebook login za komentare... smanjio bi broj idiotskih komentara na klixu
@Nokian808 ne znam
@Nokian808 mozda je vrijeme da napravis fb profil
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jest grohnula
... a mogla biti manekenka u Plejboju.
ramzija ti si ofajla