Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@zivco padale ne padale granate ni ja ni niko koga znam sva šira i uža familija nećemo izići na glasanje džabe vam ova propaganda smješni ste ba više crknite od muke neće izić ni 20% raje
SVAKI DAN AVGANISTANSKI NAROD PROZIVLJAVA TKZ.BOLJU BUDUCNOST OLICENU U SMRTI,GLADI ,RANJAVANJU,PONIZENJU,OKUPACIJI,ZLOUPOTREBI,MALVERZACIJI,IZDAJI,PUSTOSI,TERORU,EKSPERIMENTIMA,PREODGOJU,NAZADKU,MUCENJIMA,RASPAMECIVANJU,OMALOVAZAVANJU,ISPIRANJU MOZGOVA ITD.E,TO JE TA \"BOLJA BUDUCNOST\",STO IM DONESOSE BJELOSVJETSKI DUSEBRIZNI ,A PREKO TE SUPLJE KUTIJE NA SLICI.
@W TO JE SLIKA IZ AMERICKOG RASADNIKA DEMOKRATIJE.
nebi bilo lose da pokazete malo solidarnosti gam.adi jedna ... da vidimo samo koiko ce vas uskoro izaci u normalnim uslovima, ovi ljudi se bar bore za nesto bolje a vi ste mi samo pamtni po forumima. pozz iz AFG!
Milijarde dolara strane humanitarne pomoći pristigle su u Afganistan u posljednjih devet godina, ali mnogi tamošnji građani nisu osjetili nikakav napredak. Ovi izbori će, piše dopisnik \"Reutersa\", biti krucijalni test za kredibilitet vlade i sigurnosnih snaga. Jel vam poznato ovo?
ja ciganije...cc
alaham slika ista ko u sarajvu a vidim glasaju \"za bolju buducnost\" fali jos samo \"pobijedimo beznadje\" i slika fahre
Jel ova slika iz g.u.z.n.o.g. crijeva ?????? HAHAHAHAHAHAAHHAHAH