Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz Pakistana u Biru i Blazuj
Uzmu vizu za Pakistan pa onda direkt za BiH jer im viza iz Pakistana ne treba za nas.A kad slete u Sarajevo samo kazu Brother Biac....sve dalje je pusi smouk....
Postovani gospodine novinar, stampedo je izraz koji se samo i iskljucivo koristi za nekontrolisani i haoticni protok stoke.....nikako se taj izraz ne koristi kada su u pitanju ljudska bica.....doduse, mozda na odsjeku zurnalistike univerziteta u Donjoj Surdulici o tome nije bilo govora.
vako ce kod nas bit kad otvore njemacku ambasadu, ja sam kupio vec sprinterice one sa zeljeznim kramponima ko karluis...
Traže vize za Bosnu
Jbte kad ti je Pakistan zapad :(((
To je bilo i kad je ubijen Soleimani iz Irana, i ima epizoda u CSI Miami kad ljudi bježe od požara i imate slike ljudskih stampeda po BestGore i ostalih krvavim web stranicama. Gdje su sad oni što kažu čovjek nije životinja?