Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'\'\'Lashkar Gah je jedna od sedam prvih oblasti u zemlji u kojoj je u julu NATO prenio odgovornost na afganistanske snage sigurnosti.\'\'\' dakle jedna od sedam oblasti koje više nisu okupirana od strane NATO genocidaša nego oslobođene od strane Talibana ! ! ! ovi narkomani iz tzv. afganistanske ANA vojske sposobni su samo fiksati se makom u prahu...to talibani kontroliraju ! selam za mudžahide Islamskog Emirata Afganistan - Talibane !
18 poginulih, od kojih 12 US marinaca, 3 UK vojnika i 3 AF vojnika...medju poginulim se petpostavlja da je bilo i djece, ali to jos nije potvrdjeno. Aferim!