Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su one jake informacije kao kad je izasko da nema sporta, pjevanja,zenskih voditelja,filmova,a ja kao naivni citatelj hajde da provjerim informacije? Odem na live tv afganistan iptv kad zivlje nego kod nas. Kod nas je diktatura,cenzura evo primjer ove informacije
veze ovo sa islamom nema...... pa eto
Što znači da šerijat koji koriste i što rade, samo uzimaju iz konteksta ono što njima godi,a to će da i njih, kao i nas skupo da košta.
I nasa seka koda je isla u kabul na fakultet nema diplomu a vice daj polozila
legende
Ovo je udar na razum.. Kakvi zlocinci, kakva ogavna mitologija...
Nemoj tako vi više volite palestinu i ostale teritorije gdje je Islam vecinska religija, morate i Afganistan podržati :)
Kakav zapad tamo je sve s0tonisticko zar ne?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A ja fino postavljao linkove da i dalje studiraju a klix objavio kako nemaju pravo se školovati. Evo, tek sad Privatni fakulteti dobili zabranu
Niko usrat nemoze ko Amerika nikooo ...ostavila na cjedilu ljude...
Ma fini zapad
Ovi bi i sad curekotom i dovama lijecili karcinome