Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bombase samoubice nikako da shvatim, kako mogu da ubijaju nevin narod? zalosno
Ispran mozak. Rodjeni u nerazvijenoj zemlji, gdje nista ne funkcionise, narod siromasan, nije skolovan. To je plodno tlo za ispiranje mozga.
@abc123 toliko imaju mozak ispran da im je jedan sportski dogadjaj bila meta za napad..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Po ovim brojkama on nije samoubica, on je masovni ubica.
Ovo nema veze s vjerom, ovo je poremeceno stanje uma pojedinaca.
Al u kurcu jaran, u kurcu Nazalost itekako ima Gdje se i od koga te u cije ime najvise regrutuju ove spodobe?
Nije samoubica vec sverco petarde za novu godinu, slucajno se upallilo...nema tamo terorista samubica. Il to il su amerikanci bacili bombu!
Nemojmo zaboraviti da dok su talibani bili na vlasti nije bilo ni bombasa samoubica niti opijuma, korupcije i kriminala. Sve ove posasti su se pojavile poslije americke okupacije. Takodjer ne treba zaboraviti da, dok je trebalo, talibani su bili good guys, americki saveznici u borbi protiv rusa. Naravno, sta slijedi, ko s vragom tikve sadi, o glavu mu se razbijaju. Tako ce biti sa svim arapskim "saveznicima"
Cudnih govana, boze dragi.
Tebi samo izmet po ustima. Hajd operi zube pa dodji medju narod komentarisati
Haj' ne seri "gladiatore", keve ti.
hobaće poznate po tome da ne znaju da odmjere uvijek višak naprave jedne godine su tako pokušali da unesu 8 tona eksploziva u glavni grad Kabul. Kad je dernek neka gori.
Boze mili retarda. -_- hajde imalo bi logike da napadaju izrael ili tako nesto, ali napadati muslimanske civile koje nemaju veze sa vezom je samo retardirano.
Pa to musliman nikad ne bi uradio. Cak je Allah Muhammedu zabranio da dirne ikog u Mekki kad je ulazio u nju a tu su mu bili najljuci neprijatelji. Ne reci da Ameri nisu koga drogirali i poslali da to uradi. Njima odgovara stanje nesigurnosti
Vatreni navijač..
Talibani su idioti da ih nema veci, ignorantni do bola.
ignoranti? zanimljiv izbor riječi, idioti ok. ali ignoranti...
da ignorantni?? znasli sta znaci to , nemoj sada da trazis på wikipedi neko odkovori odm? i znasli sato to smatram .
ko god ucinio nesto neduznom covjeku tu osobu il tu skupinu treba iskorijenit zauvjek
Bombase samoubice nikako da shvatim, kako mogu da ubijaju nevin narod? zalosno