Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne znam ko pise ove clanke kakva djevojka, jeste li vi normalni pa to je dijete, u najboljem slucaju djevojcica
Nije, al bolje za pitu nego za vanago...
Najgolemije mi je kad fanatici poput taliba napisu\"ovako nije bilo za vrijeme talibana\"! Pa jeli moguce? Koliko ignorantan moras biti i glup i slijep da to napises. Pa ovo i je zaostavstina iz tog perioda! Za vrijeme talibana ovo su bile regularne svakodnevne aktivnosti,a pocinitelje ovakvih nedjela nikad ne bi stizala kazna. Stanje je bilo 10 puta gore i za zene i za manjine u Afganistanu. I hvala Bogu to se sad mijenja. Svaka cast mladoj djevojci,pravda je spora ali je ipak stigla.
nije lijepo prodavati se za svaciju pitu
Po komentarima se da zakljuciti da vecina ovih komentatora vise voli muslimansko g o v n o nego kjafirsku p i t u. Pa onda bujrum braco multietnicari!
Vratite nam talibane!!! Ovoga nije bilo dok su oni vladali nasom zemljom...zlatnu polugu ste mogli ostaviti na putu preko noci, i nasli bi je sutradan...droga je bila skoro istrjebljena...svaki oblik kriminala je bio strogo kaznjavan... Zelimo talibane !!!
kada u \"RS\" zaplijene najvecu zbirku dj.ecje po.r.nografije i kada dođe izvjestaj,da je svako 5 dijete u RS\" se.x.ualno zl.ostavljano onda-ne moze komentar!!
zdravo islamofobicna redakcijo u americi je svakih 6 minuta 1 zena silovana zasto to ne objavite nego ste uzeli ovaj jedan slucaj koji se desi u 100 godina stvarno smijesno koliko se napori ulazu protiv islama kazem smijesno zato sto vi se borite ali ipak konvertiti sve jedan za drugim u islam kao gljive hehe
@TALIB- tebi jarane nikako nije dobro, zaboravio si izgleda one svoje tabletice uzeti. Sve ti se nekako isprevrtalo u glavi.
Ovo je baš posljedica talibanskog saudijskog učenja gdje su žene niža bića. (kamenuju ih za svaku sitnicu, ubistva žena iz \"časti\"). Ali sami su to izabrali oni ih podržavaju tako da se mi nemamo pravo miješati u to...
Hehe. Jeste Emile u pravu si. Takva im vjera,demokratija tj drugi naziv za današnje kršćanstvo. Šerijatska kazna za ove počinioce ovog (ne)dijela bi u najmanju ruku bila \"oko za oko,zub za zub\".A vrlo vjerovatno i smrtna kazna. Ali ova presuda je došla na osvnovu ZAPADNIH,DEMOKRATSKIH,KRŠĆANSKIH zakona.Pa skoro ona presuda u kojoj se NAVODNO silovana morala udati za silovatelja idu samo na obraz KRS\'TAŠA i njihovih poltrona koji sprovode njihove zakone. Protiv toga se Talibani i Al-Kaida i bore.Za obaranje ovih nepravednih demokratskih zakona i za uspotavljanje Apsolutne Pravde tj Božijeg Zakona.To vi ne želite da shvatite.To je demokratija na dijelu.
Nista cudno! Takva im vjera.
E sad neka svako jos jednom procita sta su monstrumi radili ovom DJETETU i neka u svojoj glavi zamisli da to isto neko radi njegovoj/njenoj kceri, sestri...i neka se zapita malo!!!
\"U Banjoj Luci uhapšen pomilovani osuđenik\" Ovaj članak je moguće komentarisati samo ukoliko imate Facebook račun.