Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cecenske saljivdzije, pripremaju se za prvi april :-))) . a zasto bi se rusi bojala kada u ceceniji ni mrava nisu zgazili ? Allah je najveci !
kadirov je murted i putinova pudlica, valjda ti je to poznato ?!
Pao Komunizam u Evropi,odmah doslo do ratova na tlu bivse Juge,raspad Cehoslovacke,raspad SSSRa,problemi sa Cecenijom,Ingustetijom,sad Ukrajina,na scenu isplivala stoka kriminalna,koja 50 godina nije smjela da dise,jer su na ovim prostorima,u citavoj istocnoj i jugoistocnoj Evropi vladali jaki zakoni,red rad i disciplina.Sad zivimo u demokratiji,ali nas 600 hiljada u Bih nema posla,penzije su nesto malo vise od 300 km,imamo par bogatih kriminalnih porodica koje vedre i oblace itd.Trazili smo gledajmo.
Komunizam ne podrazumijeva samo kontrolu trzista,i ekonomiju,nego i jake Zakone,red ,rad i disciplinu,i u tom smislu su i Jugoslavija i Kina bile jake Komunisticke zemlje(Kina je to i danas,ako ne vjeruje otidji i reci im nesto protiv Mao Ce Tunga,uhapsice te odmah)Upravo zbog toga sto je Tito dozvolio slabiji vid Komunizma i jesmo imali protekle krvave ratove na ovim prostorima,jer su FAsisti ponovo isplivali na povrsinu.
Tung nije iamo vremena da se za Ekonomiju bori,jer je 30 godina ratovao protin Kineskih nacionalista,trebalo je prvo Kinu ocistiti od Fasizma i Cang KAi Seka,a logicno je da iz oba drustvena uredjenja treba uzeti dobre stvari. Bitno je da u Kini Vlada Pravna drzava,i da Komnisticka Prtija kontrlolise drzavu.Nemaju pravo svakakvi Izmetbegovici i ostali sljam da procaju sta hoce.
...ex-efendija je najveći :)
nisam ja zvao Moskvu, rahmeta mi dedinog ! ALLAH JE NAJVECI !