Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog lika treba prepustiti muslimanima ili nekoj muslimanskoj zemlji na suđenje, budući da je u ime islama počinio težak zločin i tako najviše naštetio upravo muslimanima..
Kako su ovi advokati uopste mogli prihvatiti da pokusaju da brane ovakvog monstruma? Posao je posao, al ja mu ne bih stala u odbranu ni za kakve pare.
evo prilika za Omara mjesecara - kakvu je on sve mraku branio...
Advokatu Omaru treba hebat sve jer je indirektni krivac za mnoge prestupnike u drzavi koje stalno vraca na ulicu... on je kriv za mnoge Sajevske klosare sto se krecu slobodni...
ko ce braniti one koji su pobili 24 djece jucer u Siriji i hiljade u ovih nekoliko godina? ko ce braniti one koji su protjerali milione iz Sirije, Iraka i Afaganistana?
Evo ti ćeš :) Što se prijaviš da braniš brata Salaha
Javice se neki bosnjo ljubitelj ISIL-a i ovakvih imbecila da ga brani :):):)