Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj karadjicu ti se nadaas nekim dokazima o tom sporazumu sa holbrukom...pa nisu ameri ludi...sve i da ima sporazum nikad ga nece biti moguce dokazati..jos pogotovo sada kada je ponovo holbruk aktivni clan americke diplomatije...jos uvjek..ode ti na robiju svejedno...samo ako te smrt ne snadje
Ma umrijet će on tu dok mu ne presude kao Slobo! Nikad taj izaći neće! On je dokaz da papak ostaje papak bez obzira na pređeni put ( V Newton-ov zakon)!
ostade ti u prdekani pa ti dokazuj koliko hoces,ne pomogose ti vise ni braca vlasi,taj \"erojsko-zlocinacki otpad\"ljudske rase,mame vam se nayebem umobolne!!!!!!!
@SLOBODAN COVJ... Hajde da ti i ja napravimo biznis: Ja tebi svaki mjesec 5000KM od onog dana kad Karadzic izadje iz zatvora, a do tada ti meni svaki mjesec 500 KM.Jel´ posteno?
Karadzic sada lafo pokusava prebaciti krivicu na Holbrooka. Da li on ima dogovor sa H. je potpuno ne interesantno. Karadzic se nalazi na sudu zbog ratnih zlocina.
ETO KARADZICA na SLOBODI ZA MANJE OD DVA MJESECA I POCINJE ORGANIZACUJU SLOBODE NA TREBEVICU!!!
Neizvadi te ni hiljadu ugovora, upo si ti u masineriju bjelosvjetskih lopova, ovi su malo zesci od tebe govedo crnogorsko. Ispastaj za grjehove otpadu, ubico, koljacu!
Svinjska gripa!!!!!