Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne radjaju roditelji djecu nego mame. A uzrok za siromaštvo je (neo)kolonizacija, a ne djeca.
i, u cemu je problem? jel neko tjera tu djecu da tamo rade? to sto roditelji radjaju djecu, pa onda tek misle kako ce ih prehraniti je njihov problem, a ne problem adidasa !!!
Pa i ove što na zapadu prodaju koštaju 1€, sve stalo je rabat.
@Fukara U tome i jest fazon, da se zna da su patike za siromasne, a(d)didas ;) Zamisli svi u Bangladesu furaju adidas, ali sto cisto sumnjam da ce biti, jer ako prave tene od 1eura, koliko treba napraviti tena da bi zaradio radnik jedan euro, pa da onda za taj euro da kupi tene. U Bangladesu te tene ce biti luksuz, a meni dajte za petaka! Sta ces, ima se!
kako plemenito od adidasa nema sta! a to sto se u tim istim fabrikama raditi i patike za zapadno trziste a pravit ce ih djeca od 10-ak godina nisu spomenuli. tako ce adidas sipasti fin a u stvari ce kao i do sada zaradđivati na bijedi i neimastini onih najslabijih.
pa vjerovatno ce tene koje tamo budu prodavali za euro, nositi naziv aDDidas lol
njima ne trebaju patike, njima trebaju peraje jer ce za koje desetljece biti pod vodom!
Adidas se ne pise sa duplo \"d\"