Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja glupost, čuj \"cionisticko krstaške\" djeca znaju da se to zove ANGLOCIONISTIČKA i nema veze s kršćanstvom,naprotiv al tako to rade agenti MI6/CIA-e, kao bin Laden ili sad ovaj \"novi\" (izlizao im se Osama)
Vi možete vrijeđati mene i moju porodicu i tako pokazivati vašu \"bošnjačku kulturu\" skrivenu iza priča o multikulutalnosti, merhabetluku i merhametluku. Ja samo kažem što očekuje musllmane u svijetu, osobito u zapadnim državama a da ne govorim o Balkanu. Danas se slavila i pominjala kraljica Katarina. Sami se zapitajte: što vi imate sa njom? Je li vam bliža ona, ili nacija i vjera njenih ubica koji su joj i djecu uzeli? Jesu li vam bliža imena sa stećaka na koje se pozivate, ili imena onih koji su ih rušili? Ja vam kažem: birajte A) ili B) i poslije ne kukajte da vas nitko nije upozorio.
vjerovatno americki igrac....postavit da napravi jos veci jaz izmedzu krscana i muslimana i naravno jos vise da se muslimnski imigranti napadaju po cesti
yebbemli mu sjeme islamsko.
OVAJ NAS ZAMOTANI MAJMUN OCE DA JA KOLJEM SVOJE SVEDE, A JA TAMO VOZIM NOVI VOLVO.
Adam, Zakarije, Milutin, imali ijedan nekonvertit među teroristima?
Prvo njega treba pitati za pozivanje na nasilje a ne za pozivanje na hapšenje radi kršenja zakona.... I fino mu tokom ispitivanja pokazati kako se kulturno obračunava sa korupcijom - dati mu da pročita članak iz novina \"zaposlenik dobio proljev radi direktorove samovolje - direktor dobio zatvor radi zločina\"
Braco Bosnjaci, poslusajte naseg brata Ademagu Gada, Islam mora da se siri i da Svjetom vlada. Vi Evropski emigranti,ne budite foleranti, vec prihvat\'te rijeci moje ko svetinju svoju, i krenite na bezbosce-smelj\'te ih u boju, za nagradu dobicete velku ljubav moju.
A budale..
Ma.ma ti nije imala izbora. Nije do nje, kriv je kon.dom sto je pukao.
Idi bolan z.g.u.z.i nesto, to napadni, pusti se Istoka i Zapada.
I kako bi samo narod podrzavao i financiro rat koji oni vode. Narode placaj, a profiteri nek se bogate.
Da je zapadu do suzbijanja terorizma, oni nebi objevljivali ove izjave na svojim medijima (od kojih je sa-x i kopirao) na sva zvona. Oni koriste ove budale kao sto koriste bilo kakve lose vijesti samo nek su o muslimanima. Kako bi se samo nastavio rat.
@Rjesenje \"Ili da priznaju da su pod pritiskom presli u Islam prije nekoliko stoljeca i da sada kad tog pritiska nema slobodno sa vrate krscanskoj tradiciji\" Haha a ti i tebi slicni pritiscu...Dobar fol. Jel ti to nas pokusavas hipnotisati?
Ove zatucane sve vode strane tajne sluzbe.