Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon naslova zapita se ćovjek - ko će po tim vrućinama čistiti snijeg?!
a sta kaze Prevarant Sladic ljeto ce biti Vrelo.i susno Preko 40 stepeni itd
jel najava kao.i da ce ovo ljeto biti pakleno temperature preko 40 stepeni itd nema.vece prevare od Vremenske prognoze
Znate vi k.... moj, prošle godine ste najavili jaku zimu snijeg, a godina ispade takva da se moglo sa ljetnim gumama na bjelašnicu i vlašić cijelu zimu.
znaju oni pogoditi ko prstom u g..no
Svašta su oni rekli. Biće kiše, a i sunca. Biće laganog vjetra, a i jakog vjetra. Može da bude, ali ne mora da znači. Za ovakvu '' prognozu'' nisu morali pitat' 'stručnjake''. Jednostavnije bi bilo da su za prognozu pitali nekog osnovnoškolca. Inače, ovi isti su za ovo ljeto prognozirali paklene vrućine bez kiše. Ljeto je prosječno. Čak i malo hladnije nego inače
@fbUser1596391653 Malo smeta reuma, inace su uvjek 'tacni'.
Osmansko Carstvo ovo zeleno ha
Biće vručo i hlodno...
"Nakon nestabilnog proljeca i ljeta" - a ni proljeca a ni ljeta ove godine nije bilo.. Popisham se ja na ovo vrijeme i ovu kisurinu
Hoce bit ce snijega ko i prosle godine.
sve je moguće.sad gejc usmjerava kad će kiša kad će snijeg itd.5g se mora uništit.
@KupujemJabuke javi se doktoru dabicu on ima rjesenje za tebe.
Ma realno popisham se ja i na accuweather i ovo ljeto. Em su najavljivali cijelo ljeto vrelo bez kisa i padavina - kako i treba da bude - sad jos laprdaju za jesen. Apsolutno promasili cijelu prognozu us.ranog ljeta i sad oni kao nesto prognoziraju. MRS!
Pojma vi nemate.... rekli u januaru da ce 2020. biti paklena vrucina bla bla bla ...