Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove osunjećene teroriste treba ponovo zasunjetiti, tj. zašiti odšiveno; to him bi bila najvećma kazna (i poruka sunarodnjacima i simpatizerima), ne?
@kupo mozes poslati poruku preko njega njegovim sipatizerima..."sunjecenje" je njegovo opredjeljenje i pravo nevidim zasto to napadas sem ako nisi pobornik svega sto je sto nisi ti...drugo, mozes poslat poruku njegovim simpatizerima ali i ne sunarodnjacima...njegova licnost ne oslikava njegov narod...ono sto ti i mnogi radite je cisto nasrtanje na odredene pripadnike naroda s ciljem posticanja mrznje prema istim
@AgentofSHIELD , ma pusti ga , dezurni pljuvac . Optercen i beskrupulozan .
Nije imao pušku pa se branio šutnjom..sta ce..