Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Abdelsalame, nikad ti neću oprostit što nisi desničarske spodobe, sa ćelavicama, bradom, tetovažama i maskirnim pantolicama, izmasakriro. Trebo si svakome od njih u samo u stomak pucat i pustit gamad da krvare mučki do smrti ko bezvrijedne životinje koje i jesu.
Sigurno ti mama flauta nekom celavom istetoviranom krimosu u bmwu ajkuli a ti sjedis kuci i places napustio vas otac kad si bio mali pa sad places i lijecis frustracije po netu
@SkinheadTM87 Jok, moja je majka zena preko 80 godina. Al zato će desničarske majke kukat kad se zapuca. Zavit ću vam familije u crnom. Djecu ću vam siromasima napravit. Jel ti se svidja ovo što čitaš, genetički bezvrijedni brlogu? Imam po metak za svakog od vas, sa vašim imenima. Dobro a?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
https://hiddenlolcdn.com/i/219671.png
Nije on kriv. Krivi su oni koji primaju gowna u svoje zemlje.
i njega su uhapsili krscanocionisti samo i iskljucivo zbog toga sto je musliman fasisticka evropo stidi se!
@N3ko Nemoj tražit “stid”, “čast” il “ poštovanje” od jebivrope il jebivropljana. Ta gamad ne poznaje te vrijednosti. Laž, perfidnost, poganost, fukarluk, otimačina, pljačka, silovanje, ubijanje, ucjena, zelenašenje, prevara...su samo nekolicina, u nizu njihove genetike. Nabrojene natrojenosti su im pri oplodjenju ubrizgane u krvi. Razgovori i pregovori isključivo sa njima samo preko nišana ili oštricom pod njihovim grkljanima, vodit.
Nisam ovdje da vodim “Dijalog” sa debilskim i mentalno poremećenim desničarima. Ovdje sam da takve bezmoždane parazite, verbalno šamaram i ismijavam ih u vezi njihove “vjere” koju sa fašizmom povezuju. Ne gledaju vlastitu higijenu al pune im žvalie “tako je!!l”-pokliča na fašističke parole. Jao ako pukne ne daj Bože prvi sam koji će samo ćelave, tetovirane spodobe sa maskirnim pantolama lovit ko piliće. Jedva čekam.
PA BUJRUM ODMA MAJKU TI JE3EM RASPALU SAMO RECI KO SI I ODAKLE SI
Sta je bilo maca pojela to malo muda ?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Abdeslam ko mile ne postuje drzavu ni sud😂😂😂