Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzko je zabrinit
Jerusalem treba biti proglašen nezavisnom UN zonom, ili grad-državom kao što je to Vatikan. Jedino tako se tamo može osigurati trajni mir. Sve drugo će biti na štetu jedne, druge ili treće strane.
kao da se tog abbasa nesto pita :D
Ovako nešto slično je bilo i tokom Dejtona . Naši političari uopšte nisu učestvovali u dogovoru i sklapanju Dejtona , samo je skrojen plan i Aliji bačeno POTPIŠI .
Jeruzalem je izraelski. Ali ujedno on je i krscanski, muslimanski i zidovski. Muslimani ce zadrzati nadzor nad svojim dzamijama.
Jesu vise dosadni, hos neces
To u tramoovom svijetu njemu daje opravdanje da te rokne raketom na wc solji
pa cekajte ljudi ako je sve tri religije zasto Iranci i Arapi kazu da ce nuklearnim bombama sravnit Izrael? Ocigledno im nije stalo do Jerusalema..
sadace trump i za bih nac resenje.ako vec nije dogovoreno
cuje ne podjeljen glavnigrad Izraela
Sto li ce biti sa evropskim palestincima-Fildzan ? ili i bez njega ?
askenazi (tzv evropski jevreji) nisu jevreji vec konvertiti,mizrahim arapski,azijski,africki jevreji su jedini pravi jevreji i u danasnjem izraelu imaju manja prava od evropskih jevreja,uostalom sve svete knjige kazu da su jevreji dosli iz egipta,azije,afrike,nikakve veze nemsaju sa evropom,
Pa naravno, Jerusalem je jevrjesko/kršćanski grad..
Palestinci su nešto poput Srba u proteklim ratovima: maksimalističkih zahtjeva, odbijajući prema svim planovima i nakraju totalni gubitnici. Čuj on bi čitav Jeruzalem da bude glavni grad Palestine. Malo sutra. Istočni Jeruzalem je makimum. I najtragikomičnije to su i tražili svih ovih desetljeća, a sad neće.
Tješi se, fildžanac.
Sarajevu je prije saudijske trebala i palestinska i sirijska djamija.
Da ali ko će se boriti? Uzmu na kraju i istočni dio. Nekad oružani ustanak nanese više štete nego koristi. Prije nego što se nešto radi treba uvijek napraviti strategiju i ne smije se lagati narod.