Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo za Bosance i Hercegovce Like ko govori bar jedan strani jezik.
kod nas 90 stanovništva ne zna ni SVOJ jezik
Mi Albanci u prosjeku znamo po 3-4 jezika.
Džabe im jezik kad su grohnuli :)
Ma nemojte tako ljudi, zahvaljujuci Srbima ja tecno govorim engleski, danski, svedski, norveski, nizozemski i njemacki. Jeste da sam izgubila najljepse godine svoje mladosti zbog njih, svoju domovinu, prijatelje, rodbinu.... ali jezike sam naucila. E pa hvala im na tome!!
I 70% Sarajlija govori Sandzacki,Crnogorski i Albanski.....Tuzno,ali istinito......
Čuj 90 posto Slovenaca! Mogu misliti koliko su ih ovi anketaši tražili na mapi, pa dok su došli do njih, već su bili ili u Hrvatskoj ili Austriji XD
Jel' srpskohrvatski?
@Ponovimo, "Mars na Drinu" je komponovao Stanislav Binicki nakon Cerske bitke i ima totalno drugaciju muziku od "Sehidskog rastanka". Ukucaj na "youtube" pa preslusaj i jednu i drugu. Obje su lijepe.
"prodali smo veru za veceru, vise nije vredila". ...bravo majstore!
Tih 90% slovenaca su ustvari bosanci a nas jezik se gore racuna kao strani..
Slazem se.Ovdje ljudi iz 3 grada jedan drugog ne razumiju.
ja siha!
90 % Bosanaca ne zna ni svoj jezik da govori.
E ja se sutra vraćam na svojoj veri pa da mogu komotno da idem na bošnjačke portale i dajem ocene.
Da je insistirao ko i te kako bi se presaltao, ali neka hvala otpad se nevraca u kucu, al ako ikad pozelis da se vratis korenima potrazi ikonu u supi, mozda je i nadjes ;-)))
"Suti bolan i pokrise sa zastavom sto su vam dizajnirali strani lektori 1992 god. Vi cete o mitologiji i cinjenicama!! Zivite ko Indijanci u rezervatu od 24%, i koriste vas za bud bog zasto! Kad covek izgubi dostojanstvo, on prvo menja naciju pa sve ostalo" Ne znam ja ko to visi po 24-postotnim portalima. Ima li na tih 49 posto išta osim balvana i blata, gdje su ti pismeni stručnjaci da vam naprave šta-bilo? Jadu i čemeru.