I dalje ginu civili
1
40 mrtvih u jednoj školi u Gazi
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokusao sam...ali previse gluposti ! Istina je najcesce \'\'na sredini\'\'.Steta ,nema losih naroda ljudisu u velikoj vecini dobri .Ali par promila djubradi, zaprzi corbu svima ! Gdje ti vidis sebe ?Bili ih sve ...?
Hamas se krio Iza skole u kojoj su se skrivali civili - tako je jucer pisalo na teletextu ftv. Jadan je i zrtvovan svaki narod koji sluzi kao zivi stit za skrivanje velikih vođa u ime njihovih visih ciljeva. Svaka cast arapskim bogatasima koji su, kako sinoc cuh od voditelja kantonalne Z.Marica, bracu Hamasovce naoruzali - prackama.
www.galaksija.com/cofsadrzaj.htm Ovo morate procitati!
Generalno se može konstatirati da su Englezi u vrijeme svoga mandata u Palestini uveliko doprinijeli da Jevreje kao manjinu pretvore u skupinu koja ima svoju brojčanu težinu u Palestini sa 11% na 31% i to samo za period 1922. – 1948. godine. Useljavanje oko 400.000 Jevreja doprinijelo je općem porastu broja stanovništva čiji je broj bio svega 566.000 stanovnika. Dalje britanska statistika pokazuje da je zabilježen porast broja stanovništva sa 757.000 u 1922. godini na 2.100.000 u 1948. godini, od čega 1.45.000 Arapa – Palestinaca.
svi posmatraju i daju svoj sud ( misleci na drzavnike) raznih drzava. meni sve ovo lici veoma poznato, da se nije nama desavalo 4 godine ??? i vjerovatno su svasta pricali i o nama, kao sto recimo prica njemacki kancelar ( da treba naci rjesenje al da se ide u korist Izraelu) ma grozno, tako su i za nas govorili, grozno, ( Nedime dragi sta nam ovo rade ? ) zvuci poznato ????
Otprilike oko tri mjeseca nakon zvaničnog početka uspostavljanja britanskog mandata nad Palestinom, mandatarska vlada otpočela je sa prvim popisom stanovništva 23. oktobra 1922. godine. Za njim dolazi posljednji popis iz 1931. godine. Drugi popis stanovništva smatra se preciznijim s obzirom na detalje koje je sadržavao kao što su, pored statističkih podataka o broju i strukturi stanovništva, vitalni statistički podaci i migraciona statistika. Prema podacima Britanskog statističkog zavoda, ukupan broj stanovnika Palestine je 1919. godine iznosio 900.000 da bi u 1921. godini broj stanovnika porastao na 762.000 od čega su 76,9% bili muslimani, 10,6% Jevreji i 11,6 kršćani te 0,9% ostali. Palestina bilježi vidan porast ukupnog broja stanovništva tako da broj stanovnika 1931. godine doseže cifru od 1.358.000 od čega 1.157.400 muslimana ili 59,8%, Jevreja 174.600 ili 16,9% te 91.400 (8,8%) kršćana te 10100 (oko 1%) ostalih
to su ljudi, to su ljudi, to su ljudi, to su ljudi od krvi i mesa......pa tek onda Palestinci, muslimani, Arapi....
Slusaj \'vamo...Ti i tvoja trofazna braca ste uspjeli za 4 i po godine na samo vama svojstven nacin , dakako , toliko zamraciti cijeli Balkan primitivizmom , nacionalizmom, sovinizmom , hedonizmom , egocentrizmom , da cete jos najmanje stotinjak godina tapkati u tom mraku . Stoga te u potpunosti shvatam kad lijek trazis na \"balijskim \" sajtovima.
e moj killeru, ne slusaju te lojavci, oni su nafilovani samo svojom istinom i njima je zao samo muslimana pa makar oni bili najokorjelije ubojice i nistavila. Nemoj se demoralisati citajuci sta stoka balijska pise. Izgubili su razum i pamet odavno. Jeli to razlog rat u sto sumnjam jer i ostali narodi nisu bili postedjeni vec je po meni u pitanju urodjeni seljakluk i primitivizam uz samo njima svojstvenu glupost opisanu u bezbroj viceva!
Killeru Ti sve cuo, vidio i znas. Dabogda ti tvoje, pa eto, i stoto koljeno dozivjelo ovo sto sad ova djeca prezivljavaju. A isto se tako nadam da ce i ti i takvi koljaci tvoje djece ili tvojih potomaka govoriti da ih je neko drzao kao stit po skolama. Amen.
Evo jedan video , gdje se vidi da Hamasovci ispucavaju rakete iz dvorišta UN-ove škole na Izraelske gradove. http://www.youtube.com/watch?v=zmXXUOs27lI& Baš mi i ne izgledaju nevini... kad se iz škole bombardira to više nije civilni cilj. Hamas je militantna islamistička skupina koja je spremna žrtvovat i djecu i žene za svoj cilj. Djecu koriste kao živi štit i daju im oružje u ruke, to nije u redu, ako se žele borit protiv Izraelaca nek se bore, ali neka puste žene i djecu na miru, jer ona nisu kriva ni za što.
Spasi Boze ljude svoje, spasi gospodi.
Hebi ga !A kažu mracni srednji vek. I ovaj 21. mnogo brate ružan !
Killeru zakilerim ti ga ja za tvoj komentar!
predlažem uredništvu sarajevo-x da ukine komentare na svim tekstovima.. takvih gadova ima ovdje sa komentarima da se čovjek razočara totalno, takvih bolesnika, seljačina, idiota.. ovaj akademik je gad najobičniji, ljudski šljam.. akademik: ODVRATAN SI.. FUJ! FUJ!