Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISIL je okupio najvecu bandu u Islamskom svijeti i izivljava se nad nemocnim civilma!
valjda su svi shvatili da ISIL i Baghdadi nemaju nikakve veze sa islamom, njega je obucavao mossad.
NIjedan sukob u islamskom svijetu nema mnogo veze sa islamom osim onog kojeg vodi antifašistički pokret Hamas! Jedino Hamas vodi pravu borbu! Ove bradate spodobe ce biti i proci, bilo da ce ih unistiti oni koji su ih instlirali ili irački narod. Irak je duga i bogata civilizacija i nece jos dugo trpiti primitivizam!
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
kada izrael napada gazu svi se digli, protestuju, svi mrze jevreje, izrael ameriku, svi osudjuju, svi citiraju hitlera (sto je van svake pametni normalnom covjeku jer si samim tim fasista)...a kada muslimanski ISIL ubija bez razloge druge MUSLIMANE onda niko nista...glupi bosnjo i retardirani narod.
ISIS=IZRAEL=SAD
pa hocemo li protestovati protiv zlocina samozvanog Kalifata ili boli nas racku, jer zlocine cine nasi. http://youtu.be/JNoP-tQ5mCw
Ako se ne varam "Jezidi" su sekta zajebana. Npr. imas petoricu brace, jedan se ozeni i svi oni koriste tu zenu , u sexualne svrhe:) Kasnije se rode djeca ... Braca ne prave problem ko je babo. Inace njihov zivot je u prosjeku 130 godina
varas se .... ova dezinformacija je samo predrasuda
FAKAT mi nisu jasni ovi što prozivaju Bošnjake i IZ kao da mi podržavamo ISIL. Čak nešto k'o likuju. Halo! Za mene (kao Bošnjakinju muslimanku) je ISIL zločinačka organizacija i osuđujem ih jednako kao i ovo što radi teroristička država Izrael. Nema razlike. Zločinci!
Ahhaaa znaci dobili od Turaka,pa sirili kao svoje,100%,trebao si samo jos u potpisu stavit SANU(imas moj like)
cuj mossad ga obucavao to ti on materi reko?
cuj muslimani ubijaju muslimane vi ljudi veze nemate te sije nemaju nista sa islamom isto kao i vi balije bosanske zato me i cudi zasto ste sa srbima u losim odnosima kad ste iste vjere. vi se samo na nacionalnoj bazi prepirete kao bosnjak, srbin ili hrvat a vjera vam je ista. zpravo uopste ne vjerujete u boga.
a onom tipu sto se lafo stidi sto je musliman, ti si oko moje nikad nisi ni bio musliman ti veze sa islamom nemas jado, baliski
Smrt ISIS-u I njim slicnim! Sloboda Muslimanima
OGRAĐUJEM, a još više se OGAĐUJEM od oovakvog Islama...........................SMRT sljedbenicima šiizma
Jadni ljudi.. :(
Svi genocidasi izgleda nose duge brade. Na Balkanu cetnici, tamo ISIL itd.
No Ameri namaju mud. da rijese ovo pitanje sa ISIL-om,a kamoli neka manja I slabija drzava, tipa irak.Iran.turska. itd
gdje sad preko 500 komentara?jel bosnje?gdje su sad osude ? sat sutite ko picke.pa i sad vam bracu muslimane ubijaju al vi sutite jer su i ubice muslimani. ovaj isli je sto puta gori od al caide.oni su kao neka spanska inkvizicija.pa stvarno islam daleko kasni za ostalim vjerama.islam je sad zreo da se reformise i da se suoci sa vehabijama i isil i ostalim zatucanim teroristickim ogranizacijama koje prljaju islam.normalni muslimani moraju sami da uniste to zlo i svijet ce bit ljepsi.a sve dok normalni muslimani sute i trpe takve teoriste mira na svijetu nece biti.a svijet je davno upozoravao na te radikalne islamiste koji se sire iz dana u dan. al hodze sute o tome i prave se kao da se nista ne desava a normalni muslimani ginu iz dana u dan ni krivi ni duzni.
idi fajteru u irak i siriju i pomozi "braci"
Istina jesmo pogan narod. Ne kupamo se ne peremo itd. Ali ima ih koji više psuju od nas.