Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I na kraju svega, po cemu je ta \"nova\" gripa gora od one normalne koja nam se pojavi jednom-dvaput godisnje? I ona odnese izmedju 1,5 i 3% zarazenih, sto predstavlja nekoliko stotina hiljada zrtava godisnje, jer najnormalnija gripa je smrtna da se podsjetimo za osjetljive bolesnike (starci, djeca, hronicni bolesnici i osobe s posebnim predispozicijama). S toga, puna vise neka stvar ovih povremenih prepadanja i sirenja opste panike s bog zna kakvim ciljem, za 5 sedmica vise niko nece imati pojma da je bila neka gripa, bas kao i za onu pticju prije par godina, a svjetski politicari ce se medjusobno svrsavati kako su sposobno odradili posao i spasili svijet od ogroooooomne pandemije. Nek prosipaju to s..ranje nekom drugom.
svinjeca grip je potekla iz tog kosa i tvorevine tzv rs, i zato bi ja da se to pod hito unisti nuklearnim oruzjem da bi se virus iskorijenia i nutralizira. Poz iz Zadra Crne Uje
ne znam gdje se skoluju ovi novinari. divi recenice: \"Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) saopštila je danas da je potvrđen 331 slučaj nove gripe tipa A, uključujući 10 smrtnih slučajeva, u 11 država u svijetu.\" Ovo \"10 smrtnih slučajeva\" mora ici u posebnu recenicu, jer ovako je totalno nejasno. 10 smrtnih slucajeva je u dvije drzave - Meksiku i SAD. A gripa je zabiljezena u 11 drzava.
NECE DUGO VREMENA JOS PROCI KADA CE SVJETLO DANA UGLEDATI OPTUZBA DA JE ZA SVINJECU GRIPU ODGOVORNA - AL-QAIDA .
\"... uključujući 10 smrtnih slučajeva, u 11 država u svijetu.\" Jel\' to jedno umrlo u dvije države istovremeno ?
..JEDNIM DJELOM:)
valjda SVICARSKA se kaze u BiH, pa nismo u srbiju!