Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako ce bit i sa Karadjicem izat ce brze nego sto su ga cekali
Trebalo ga je osuditi na dozivotnu robiju,ili bar 30 godina,al nebitno na kraju krajeva,on je vec jednom nogom u grobu,krepat ce seto prije nego izadje,zato raja no sikiriki,samo hapy:):)
CITAJ MALO BOLJE,MOMO JE U ZATVORU VEC 9 GODINA I AKO SVE BUDE KAKO BI ON ZELIO,ETO VAM GA U SARAJEVU ZA MANJE OD 5 GODINA!
Malo vam 20 godina.Selidba za Iran.
ma vadite ga napolje do izbora. sds drugacije nece dobiti izbore i skinuti mileta.
Za 4,5 godine on slobodan covjek???!!!
Ma haj dobro je. Moglo je biti i manje. Za karadzica ja kontam da mu mogu dati (ako se dokaze da je kriv) 22 do 28 godina.
Zivotinja u ljudskom obliku,a i oni koji mu sude nisu mnogo odmakli od njega,SRAMOTA.
Cirkus, jadni cirkus. Suci, krepajte!
da mi bosanci bosnjaci imamo m u d a m e t a k mu u celo cim zaviri u Bosnu ali posto nemamo i posto smo p i c k i c e kukamo i placemo na internetu
@Mia@ ??????????????????????????? ???????????????????????\' ????????????????????????????????????
Neka dodje prvo da mu sredim obrve:-)
Zelim ti da otegnes papke da dan kad te budu pustali iz zatvora.
Malo, malo......
takodjer mislim da je trebo dobiti mnogo vecu kazu