Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi bijedna,osiromasena,motoricki neugledna i mentalno degradirana ruljo administratora sa Sa-x !! kako vas samo nije stid ?! ostavili ste otvorenim komentarisanje Hajj-a da bi razjarili dzukele da laju !! fuj bagro !!
i ja sam nedje cito da svake godine ovdje bude neki velki stampedo. jel ovo pogresna slika ili ja ne razlikujem insane od goveda? :)
Ovo su kao musljemani, pa jos obolevaju od SVINJSKE kuge. Jes\' vas saudisjki princ nasank\'o. Uvez\'o je svinjetinu bas pred hadz. :) Grohotom se smejem VAMA.
da ovaj tekst ima neke veze sa vlasima usmrdjelim bio bi zabranjen svaki komentar ali ovi sa SAX uzivaju kada citaju komentare ovih sto mrze islam jer i oni ga bas nesimpatisu
Ne treba vrijeđati vjerska osjećanja ljudi, je li tako? Jeste.E pa onda ni Bošnjaci u svojim komentarima ne bi trebalo to da rade, a rade samo ako je vijest u kojoj se spominje neki Srbin.
meni nije, zasto pitas? jel mora biti? kako si glu.p do boli !!!
bit ce dobra caga ove godine ,-)
zašto se ne cenzurišu ili da se brišu svi komentari NACIONALISTIČKE SADRŽINE , bruka i sramota gadovi koji komentarišu na ovaj način.
CINI MI SE DA POJEDINI ZELE POKAZATI SVOJ PRAVOSLAVNI SVJETONAZOR .
nije mi jasno zasto na ovakve clanke ne stave ono svoje \"ovaj clanak nije moguce komentarisati\" nego puste svaku budalu da lupeta o necem o cemu nema blage veze
Ove godine sam nabio kondiciju i skratio bradu tako da kad krene trka ne može niko da mi stane na nju pa da padnem, a imam i pune džepove sudžuke i suhe stelje ako budnem ogladnio na putu. Ponio sam i flašicu s vodom, nek se nađe za čenife.
je li tebi ista sveto?!
Kad god da počne sravnit\' ćemo ti otadžbinu sa zemljom, mamicu ti j3b3m!
koji si ti kreten...
nema stampeda...nisu zivotinje!!