Svjedočenje Eman al-Obeidy
0
"15 Gaddafijevih vojnika me silovalo i tuklo"
Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tko je gledao malo više američkih špijun filmova...zna šta je ovo :-D predstava za javnost show must go on
LAZE AMIRACKA PLACENICA
http://bosnian.irib.ir/vijesti/politika/item/100269-amerika-upotrebljava-bombe-sa-osiromašenim-uranijumom-u-ratu-u-libiji
Dokaz da su srbi otisli u gadafijevu vojsku, OVO JE NJIHOV STIL!!!!!
Propaganda u najgorem obliku.
Ako nije istina, zasto bi zena svoj zivot risikirala, jer nakon ovog sigurno se nece lijepo provesti na Gadafijevoj teritoriji.
zalosno je to sto citam u komentarima da je amerika zeljna nafte. Libijska nafta vec idu u EU najvecim dijelim tako da niko ne zeli libijsku naftu jer je imaju već. dalje sve je propaganda e pa sjetite se kako je cnn izvjestavao o napadima na sarajevo u BIH 92-95 pa recite da i to bila propaganda kada se narod usprotivi nasuprot tiranima.
Gadafijevi vojnici bacaju bebe iz inkubatora!! VoA = CPHA
OVO SU 100% VIJESTI SA CNN ILI BBC. AMERICKE LAZI SAMO DA IMAJU POVODA ZA RAT
Pa debela \'ta ces ti xD
Gaddafi Muamer je pola Talijan a pola Jevrej, ima veze sa Islamom kolko i ti, zadojenko tupavi lištički...
srbinu, pusti ti bosanca nek on sam odluci sta i kako ce, bez tvoje pomoci
Ne znam, ali eto ti znaš. Kao i NATO što zna. :/ Jedan engleski pjesnik je nekada napisao: \"where ignorance is bliss, \'tis folly to be wise\". Uživaj intelektualac. ;)
Americka gov.na...sve inscinirano. Da hoce vise neko ovim amerikancima i izraelu stati u kraj. Bome kada dodje Mehdi i ujedini cijeli islamski svijet,e onda ce im biti veselo.
ma amerika je platila milionima libijaca naravno da ginu? :D da znas ista, znao bi da su samo gadafijevi lavovi, i njegovi slijedbenici imali zivotni standard iznad bijede........ i poneki zlatni ferari nije bio na odmaku, isto kao tito i njegovi jarani, koji su imali najbolja auta na planeti i dvorce po cijeloj komunistickoj jugosrbiji
A narod je sam od sebe krenuo protiv armije? Nakon godina i godina terora pod kojim su, navodno, živjeli, tek sada se sjetili da nešto preduzmu? Kao u Egiptu? Tunisu? :) Yeah right.
Ne djeluje mi uvjerljivo...