Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast majstore...samo jos koji mjesec...bice interesantno gledati prvo testiranje rakete sa nuklearnom glavom u jednoj od Iranskih pustinja....a ondaaaa, svijet ce se promjeniti. Izrael vise nece postojati, a ameri ce tri puta razmisliti prije nego svoju ekonomiju pokusaju ojacati tako sto se izvrsiti agresiju na neku od ovosvjetskih drzava. Samo lagano i mudro.
konačno je jedan musliman shvatio ko su ameri?
ŽIVJELA ISLAMSKA IRANSKA REVOLUCIJA...Da Uzvišeni Allah dž.š. da snage, zdravlja i razuma iranskom narodu,svim muslimanima, svim slobodarima svijeta i ljudima koji su željni Istine... AMIN
covjek je ima princip i hrabrost,i za par godina bice veliki lider svijeta.ima sve adute koji su mu potrebni za tu poziciju,prije svega skromnost,hrabrost,obrazovanje inzinjera gradzevine,etiku,moral i vjeru u jednog boga.djeca u iranu dobivaju 90 dolara mjesecno do 18 godine,ako imas vise djece dobijes za svako po 90 mjesecno,i ta djeca od tog novca su usmjerena ka obrazovanju iz najpoznatijih oblasti u iranu a to je energetika.snaga iranskog naroda je u obrazovanju...kako bi bilo lijepo da mi imamo ovakovog lidera,koji bi nas stitio od vanjskih stetnih \"ZRAKA\".TOLIKO
jezivi rezultati sitske rafidijske politike.link AHL AL SUNNA OF IRAN ARE BLEEDING http://www.youtube.com/watch?v=X0aU9_ETZ_Y-LINK serijal ARIVALS njihova su podvala.
Covijek hoce samo da pitanja postavi.I sta sad ima u tome lose??Pitanje za ANedzadove kriticare..Hajmo sad jedan po jedan da procitam odgovore...!!
kad ovaj negira 11/9 on je u pravu , kad karadjic negira srebrenicu onda nije u pravu, kad turska negira genocid nad armenima onda je u pravu, kad izrael negira genocid nad palestincima onda nije u pravu......malo vam je svijet previse crno/bijelli.....
Ima covjek potpuno pravo!Ako je netko gledao dokumentarce o (pripremama) renoviranju pojedinih spratova,onda moze biti sumja da se tamo stvarno nesto pripremalo.Sta, to samo Busch zna i njegov team,ali vrijeme ce donijeti sud o svemu sto mi sada pokusavamo da definiramo.
Nisam neki tvoj simpatizer,ali za ove sada izjave koje si dao podrzavam te u potpunosti.To sam i ja govorio i istina je ne 100% nego 1.000.000%. i samo je to istina nista vise.
Yebo vas i ahmed i nedzad u ta vasa govnjava usta bhalijska.
Pola planete misli isto sto i on, samo svako gleda svoja posla, nikome nije u interesu da bude u losim odnosima sa amerikom, tako da je i nebo crveno ako ameri kazu da je crveno, u svakom slucaju puna podrska drugu Nedzadu !
Covjek je cifut, kazemo onako jalijaski, iako nemam nista protiv cifuta, ali protiv cionista bogami da! Dakle infitriran u vladu Irana, sa zadatkom da upropasti Iran. Sto se neko ne upita kad zaceprka malo ispod povrsine, lako se pronadje, porijeklo aktualnih vladara u \"mocnijim\" zemljama, koje je na ovaj ili onaj nacin cifutsko.
sta to fali cajtgajstu - je l treba strogo da vjerujem CNNu i FOXu i americkoj korporativno-zlocinackoj vladi - daleko od toga da je ANedzad idealan medjutim tip postavlja pitanja ako nista da se ljudi zamisle i na osnovu vlastitih iskustava donesu prosudbu - medjutim nisu svi obdareni sirim shvatanjima pa im se jedna istina cini istinitijom od druge.
Naivan nisam jer sve sto netko kaze provjerim iz vise izvora, to radim da ne bih dosao u zabludu.Sliepo vjerovati iz nekih nerazumno emotivnih razloga je zabluda.To autokratske vodje iskoristavaju i tako vladaju. Bez namjere da opuzujem ili da branim USA vanjsku politiku a na osnovu cinjenica vjerujem da je ovaj covjek opasan za Iranski narod i za sve zemlje regiona.
Vidim neki su gledali zeitgeist pa sad kontaju da su neki veliki intelektualci.Samo cu vam reci jedno.Iran nema nuklearke,Amerika ima.Cak i da oni zarate,recite ozbiljno,ko ce izaci kao pobjednik ? Pa Izrael proizvodi najbolje oruzje na svijetu,o tenkovima da ne pricam,a oni su saveznici Amerike,pa i ako Amerika napadne Iran,Izrael ce uciniti isto.A bit ce im kasno,kad ih obrisu sa globusa.