Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani u Bosni, bolje bi vam bilo da skratite jezik... shalom
@Yoni_IDF prvo nisu Bosanci arapi. Znamo mi da imamo ljudi koji podrzavaju Arape ali ipak nemoj pretjerivat. Njih su pridobili Arapi zato sto Bosancima niko nije htjeo pomoci protiv yugo agresije. Ipak, licno imam visoko misljenje o Izraelu i njegovom narodu ali niste bez mrlje. Teheranski rezim vam jeste prijetnja i licno razumijem vasu poziciju ali mislim da pretjerujete. Ne vjerujem da je Iran toliko opasan po sigurnost Izraela. Ipak uz vas su sjedinjene drzave i svaki napad na vas bi oni preskupo platili. I nemojte da uvlacite cijeli svijet u rat zbog relativno beznacajnog problema kakav je Iran. Bosna terba i Ameriku i Iran i Izrael i Arape. Mi trebamo sve vas a i vi trebate jedni druge. Nemojte ratovat i neka ostane stanje kakvo je sada dok ne dodju pametnije generacije. Bas kao i u Bosni.
yoni.............. Heil Hitler!!!
yoni sjeti se samo aushwitza :) mamu ti smrdljivu je.beM :)
@decko pushi jasta radi decko moj. pogledaj samo mami sta je radila sebi od koljena. a ne moze joj covjek ubranit kad ga nako voli.
Yoni pushi li se tebi kad se kupash?
Arapi, sjetite se Osiraqa :) ISRAEL 4 EVER!!! SHALOM
koji je ahmed a koji nedzad?
izbrisacemo izrael sa mape... Allah je najveci
Sve je po zakonu. Iranci imaju pravo da rade šta hoće u svojoj domovini. Zašto Zapad misli da im može to pravo oduzeti? I za razliku od Izraela, inspektori IAEA su tu redovno u kontroli. Cionisti se boje naplate dugova, zato je i dignuta sva ova hajka na Iran. Pametnjakovići koji su primjetili ovo \"itanski\" na kraju teksta nek ohlade, desi se svima i bit će ispravljeno.