Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj iznajmljivati samo izgleda da nisu odredili tarifu koja ce biti
FALA VAM NORVEZANI I PRIMITE ME TAMO KOD VAS DA CISTIM HALE
USAID se prilijepio uz Norvežane,
Toliko su vlastodrsci opljackali i uneredili ovu lijepu i bogatu zemlju posljednjih decenija da se kao mala djeca radujemo ovako simbolicnim iznosima. Zemlja koja je bogata rudama, vodom i drugim prirodnim bogatstvima trebalo bi na ovako mali broj stanovnika da uzivamo u svili i kadifi.
Lijepa zemlja?Pa jesil ti ikad npr bio u Njemackoj,pa se vracas za bosnu,putujes...i onda udjes u bosanski brod?I to tebi lijepo...ceste sjebane,kuce razjebane,oko rijeke bosne smeca citavim tokom...kuce bez fasada nakaradne...i to tebi lijepo??
Meni je ova zermlja naljepsa. Pusti me da imam tako misljenje, pa makar to bila i iluzija, ja tebi ne sprecavam da mislis drugacije. Prihvati i navikni se da ne moraju svi misliti poput tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
REPRIZA OD DANAS