Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra stvar modernog doba je što je i svakoj sirotinji dostupan internet pa može vidjeti kako žive normalni ljudi, čime se bavi civilizovan svijet pa je nekako teže ljude ubijediti nekim govorima i televizijom, ali loša strana što opet svaka budala bez ikakvih posljedica može pisati na internettu šta želi
lijepo receno
Znaci Ruski moral na frontu ce biti jos gori.
Treći svjetski rat! Nakon Napoleona i dva svjetska rata, zapadne elite opet pokušavaju da ovladaju ruskim resursima plus ako padne Rusija odosmo svi vrlo brzo u transhumanizam u koji se tradicionalne vrijednosti i porodica ne uklapaju! Zašto tolika najezda i agresivna propaganda lgbt vrijednosti na zapadu? Zato što je njih lakše uklopiti u transhumanizam,dok tradicionalnog porodicnog covjeka skoro pa nemoguće!
Nece niko rusiju dirati nije niko toliko lud... Putin ode iz Ukrajine i sve je ok nema rata...
Neka vide sa Miletom ima li mjesta kod njega u drzavi
Rus,u Rusiji ili vani je isto govno.Rodjen u njemackoj i kaze "Putin je bog".GOV-NA
Zar ima i to... da je rodjen u njemackoj a navija za patuljka
Rusi ne koriste Google nego Yandex.
Da, da, isto kao što ne koriste internet, nego Runet :-P Gluposti!
Dvije Minkenske brigade, jedna Ukrajinska i jedna Ruska, mogu im se i nasi krivoslavci pridruzit i oni stari a i ovi novopeceni ukrajinski 😁
Ja koliko znam NATO je na Baltiku vec na granici sa Rusijom. Ne razumijem, zasto bi onda bio razlog rata u Ukrajini, gdje umire nevina sirotinja i Ruska i Ukrajinska, to sto Ukrajina hoce u NATO ili EU.
Pa to uopste nije razlog. Jer nema logike. On ne priznaje ukrajinu i ukrajince smatra izmisljenom nacijom (iako je Kiev stariji od Moskve) i smatra je dijelom ruske teritorije. I recimo evo da je ukrajina cijela pripojena rusiji, opet je cijela zapadna stranna granica s NATO.
Vjerovali ili ne i SAD granici sa Ruskom Federacijom pa ni to nije im neki problem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Russian typing how to leave Russia, meanwhile in bosnia typing , how to leave Bosnia, how to get visa for Germany, google reply, you ask me stupid question, you are convicted to stay in Bosnia, no Germany for you😁😁😁
Jadni Rusi, osuđeni na --------------
To je ta “ jaka” Rusija 😂 sta im Amerika radi!💪
How to leave Bosnia😁😁😁
Radi guza k’o meduza
Za Ukrajinu je bolje da Rusija ne objavi rat. Tek tad Putin ima odrijesene ruke i moze kako hoce.
Cim se dijelovi Ukrajine referendumom pripoje Rusiji, Putin ce imati opravdanje za opstu mobilizaciju.
Eno ti Krimski referendum stoji već godinama, Ukrajinci ga izbušili, nema mobilizacije
Kod nas će ostati zapamćeno da na današnji dan,dok rusi guglaju kako da bježe iz svoje zemlje, jedan medo iz Bosne se ponosi što se sastao sa predsjednikom te iste zemlje.
Ma mescini pitanje je koliko ce nas zapamtit danasnji dan sljedece godine, kako je ovo krenulo sve ide na gore.