Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako ti je to moj djenerale , valja sad na sopstvenoj kozi iskusit sta je celija .
Bogme kako rece onaj Amerikanac kod Nenada hadzifejzovica na Face tv , prvo cemo pobrati ove malo sitnije ribe a onda ce i krupniji somovi doci na red . Ko razumije - razumije .
U koju zemlju moze otici zlocinac ? Pa zna se , u zemlju zlocinaca . Uskoro cemo vidjeti koja je to zemlja ( izgleda da vise nije sigurno u rs ? )
Pušten da pobjegne. Zašto nije zadržan u pritvoru do donošenja odluke?
Eh eh inspektore , pa zato da se vidi kako moze policija rs sprijeciti hapsenja . A kako je ovaj Savke dao maglu petama izgleda da nije bas siguran u snagu i odbranu policije rs . I jos vise , pljunut ce u lice zemlji koja ga primi kao zlocinca ( vidjecemo koja je to zemlja ) .
Postupajući tužilac Predrag Tomić već je bio potpisao naredbu na koju je svoj paraf stavio i njegov šef Izet Odobašić. Sve je, potom, prislijeđeno u Kabinet glavne tužiteljice i čekala se konačna saglasnost Gordane Tadić. Samo je bilo pitanje dana kada će, tog decembra 2019. godine, pripadnici SIPA-e, po naredbi Tužilaštva BiH, otići po Milomira Savčića, osumnjičenog da je, kao komanant , počinio krivično djelo – genocid.
Naši ljudi odozdo su nam javili. Tomić i Odobašić navaljuju i traže hapšenje. Gordana je protiv. Imate još dva dana da se prijavite sami i neće biti nikakav spektakl. Samo otiđite u Tužilaštvo BiH. Neće vas uhapsiti”, obavijestit će Milomira Savčića i njegove saradnike Milorad Kojić, direktor Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica Republike Srpske.
Ratni zlocinci, kriminalci, ono govno sto je zgazilo one dvije djevojke u Sarajevu, dileri, Fiket Abdic Babo usao hladno u BiH a zabrana mu nije istekla a mene se maltretira na granicnom prelazu gdjegod krenem iz ove vukoyebine
Sto me maloprije trajno banovase sa klixa vlasi jer sam rekao genocidna tvorevina i genocidni narod... Sto je dokaz da ima vlaha na klixu..Opet me banujte a ja ću ponovo napraviti profil... Znaci sad ko kaze da su servi genocidni narod trajno ste banovani...