Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prisustvo vojske neke tuđe zemlje na tlu jedne nezavisne i samostalne države bi trebalo zabrinuti,u najmanju ruku, normalno stanovništvo te zemlje. Kod nas bosancerosi svršavaju od euforije. Kako god, bolje da je to vojska US nego neka druga.
Vojne vježbe na Balkanu su logističke , za prihvat ranjenika sa fronta koji če buknuti ili može buknuti svakog časa u zoni Krim ili Kalinjingad.
Pozadina je da jasno stavi do znanja sumarima, da od nezavisnosti, nema nista, te da ako hoce nezavisnot, neka upale traktore i predju Drinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mile jel ti sad jasno sto su te Rusi odjebali? Mile reci pajserima sta si potpisao i sto ti Rusi a ni mi u Srbiji nista ne verujemo 😂😂😂
trebalo biti 30 000 vojnika, na kraju jedva 9 000 😂 pa vise raje bude na nekim tekmama premijer lige bih
Pa šta će ovi na Manjači. Mislim da oni zapravo obučavaju Srbe da se brzo odbrane od Napada iz FBiH
Za vaš defender 21 rusi imaju bm 21, al pucajte se po poljskoj, gubi odavde...
Ma same neka se puca
Ukratko. Haj ga sad udari ako smiješ. Tup! Hajd opet. Tup! Haj nogom. Tup! Haj s..... Nemoj me više braniti, dobro je.
Ocekuju napad iz svemira..
God Bless America and God bless NATO
NATO 💪💪💪💪💪♥️
Mislim da bi fasiste iz manjeg entiteta trebale da se malo spuste na zeljmu eventualno da se pokriju usima.
A mogli su i kuci vjezbat nez sto su ovdje dosli, svejedno mi
Samo se igraju, ali tehnologija je sve moćnija a ljudi sve smotaniji, pa moglo bi doći do nepredviđenih omaški jednog dana
JA ISTO MISLIM DA JE SVE OVO IZ ONOG NON PAPER NEZNAM JEDAN KOMENTATOR NAPISA SAD
Sada će Mile sazvati skupštinu da ovo osude. Inače će.... Nešto će uraditi.
Zar dodik ne rece da ce ih zaustavit ako pokusaju doci?
Čitam komentare pc treba daje ponosna sto su Ameri dosli , jer je u Dejtonu nastao pc nije u Moskvi cemu histeriji neka Amera .