Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Englezi su poznati po solidarnosti, pitajte Irce i Indijce.
Je li Fadil kriv i što RS nema vakcine
vidite kako buljevar stalno nabija na nos vakcine, eh kad bi tako Srbiji nabijao i za agresiju na susjede bilo bi fer !😎
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A BOGAMI DODIK JE U PRAVU, NE VOLIM GA ALI PONEKAD NESTO I UBODE. A DOBICE ON OD SRBIJE VAKCINE A I MI SMO DOBILI, A OVE NASE IZ FEDERACIJE DABOGDA NA MSLINA RESPIRATORIMA OPORAVLJALI!!!!!!
A ISKRENO BOLI ME Q... I ZA ALBANIJU I ZA KOSOVO
sad kad krene stapedo bošnji u banjaluku, ko za beograd.
DOBAR JE OVAJ MOMAK IZ LAKTASA : PLATILI SMO COVAXU- A NISMO DOBILI VAKCINE . A ONDA KAZE : Očekujemo isporuku koju smo platili Rusima od 1.100.000 doza . PA JEL TO ISTO - NISI DOBIO OD COVAXA A BOGAMI NI OD RUSA ( OCEKUJEMO ).
RS ili Fbih nema veze. Doniraju BiH. Najveci negatori drzave BiH su Bosnjaci iz Sda i Df-a.
Ti da si pravi predsjednik neovisne i nedjeljive drage nam Bosne i Hercegovine od koje primas platu i zakletvu joj položio ,nabavio bi vakcine za svo stanovnistvo,a ne forsirati Seoski prdež Entitet.
A šta mislite da ovih 10.000 i 20.000 vakcina Srbija nije platila nekome.Ovo je neki tal ili istice rok trajanja pa ih tuhaju u Seoski Prdež Entitet.
sad kad krene stapedo bošnji u banjaluku, ko za beograd.
Opet sadaka
A sta sad fgr raja kaze? Sad nije sadaka land?
Ako ista za Engleze je u pravu
Jel to znaci da ce Podrinje biti vakcinisano?Pitam za druga, idem na kafu uskoro sa njim, pa da mu javim.Ne mora ici za BG, moze i u Srebrenicu.Samo da iskoristim priliku i da pozdravim zeMske clanove FoOOdilu!
U pravu je Dodik i korisno je ponoviti da su vakcine koje zaobilaze BiH dobro plaćene. Covax nije nikakav humanitarni program, kakvim ga predstavljaju
Nije to nista koliko si ti opljackao od naroda preko svojih porodicnih firmi.
A ko je to u Ameriki reko? Ako jest reko, pa nisu nam to prenijeli gospoda iz sda.
Nista covjek slagao nije osim da su platili Covaxu i marku jer Covakx je cista donacija, drugo Ameriku boli racku i za vecim zemljama a kamoli Bosnom, Amerika vakcinise 3 miliona dnevno i ne pada im na pamet da salju vakcine Evropi ili nekakvoj Bosni..
Poligon za testiranje se prebacio u bih
Znašli koliko si bitan I ti I Bosna..
Mile Ronhill vec racuna, 20.000 vakcina svaka po 10-20KM eto meni nove S-Klasse
MOZDA, DA NEMA DRASKA U BLIZINI!!!