Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je igrokaz ubiti dijete staro 3 dana onda si uspio u zivotu...sram i stid neka te bude smrdo jedan!!
Nikada necemo zaboraviti ni izdati nase sehide.Sta ocekivati od ovakoga polucovjeka? Sta ocekivati od naroda koji je napravio genocid?
Samo kako su ovako ruzni ovi ljudi sa ovakim izjavama. Bog ih bas unakazio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jad
Interesantno je da od ovakvih govana uvijek možeš čuti ove gluposti tipa : Ja sam uvijek za dijalog, razgovor... ALI to što mati dođe da sahrani dijete nakon što nađe 5 kosti na 2 mjesta to je za mene igrokaz i ne čuje se sRbsKo miŠljeNje... Kakav defektni punoglavac, žali Bože zraka koji troši
Dabogda ti u kuci bio svaki dan taj igrokaz
Sve dok ovi glupani prolaze nekažnjeno bit će i ovakvih sramotnih izjava ....Čak mislim da je veća odgovornost ovih koji to ne procesuiraju zato što oni nebi trebali bit glupani, naprotiv ....
j**em vam majku jadnu cetnicku smrdljivu. doci ce dan ako Bog da uskoro, pa sve cemo vas poklat i protjerat preko drine. majke vam se na**bem smrdljive
imas moju podrsku. Brijesce
ovakvim balvanima je normalno ubiti dijete od 2 godine... ako je muslimansko. Morate se navići na to ako niste. Ovakav balvan, sa IQ ispod 80, nema koncept savjesti.
Imali smo proteste protiv RTRS-a, SNSD-a, Dodika. Zašto nije bilo većeg interesovanja u federaciji? Najlakse je vikati svi ste vi Srbi isti i pri tom glasati za Dodikove koalicione pargnere. Ne, nismo isti. Sa ovima na vlasti biće sve vise zapaljive retorike.
Samo osveta oko za oko zub za zub, sa njima nema drugacije,nema oprosta nema zaborava.
Treba mu hebat majku zenu i djete u stilu igrokaza.koji je to sljam od naroda
Wow! Just wow. Koji ignorantni imbecil!!!
Za sve je ovo kriv Bakir Izetbegovic, da se je vise bavio politikom i interesima Bosnjaka, a ne licnim interesima, danas bi to drugacije bilo. Bakir je imao vise puta prilike da uradi korisno za Bosnjake i za BH, ali nije htio.
bacanje koske narodu da se necim zabvi dok oni mlate lovu
On nije novinar nego primitivna sirovina,ćaća te napravio igrajući igrokaz pa si ispao majmun
Sramota! Ja bih ovo cenzurisala. Sramota prema majkama, sestrama, suprugama, kcerkama, zenama koje izgubise ono najmilije u zivotima.. zivote svojih najmilijih.. Jezivo.
Dabogda ti dijete ujtru imrlo
nisi nista bolji od njega sa ovim komentarom, sta je njegovo dijete skrivilo?
A za ove sa Klixa.Ako neko negira genocid sto je u Ustavu BIH morate mu odmah blokirati racun.Evo pritisnes na prijavu Negiranje Genocida I nista se ne desava.
koji zakon?
Zao mi je zene I djece sto sa tobom zive. Kako bi bilo da kaze za masakr u Srebrenici igrokaz da se to Desi kod tebe. Ne brini sve se pamti pa I ti moras na granicu imenom I prezimenom.Ovo je BIH a ne Srbija.