Komentari (371)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Loži Osmica i njegovi portali a 100 mrtvih svaki dan, Fadil kaže - stabilno.
BIH je vec raspadnuta. Na papiru je cijela, i mozda ce i ostati, ali u emotivnom i mentalnom smislu je pukla zauvijek. To vise ni EU ni Amerina ni Bog ni Alah ne mogu povezati. Ostace trajno etnicki podijeljena nesrecna oyebina i rupetina, bez sanse za minimumom razvoja i napretka. Balkan ce biti pojam razvijenosti za BiH.
Evidentno je da je porodica Izetbegović (ex Živković) srpskog porijekla i da su oni u BiH infiltrirani s jasnim ciljem a to je da razjebu AVNOJ-evsku BiH i da što veću teritoriju stave pod upravu Srbije. Što je na kraju i prirodno. To što neki ovde više vole da se nazivaju Bošnjakom nego Srbinom je njihov problem. Ako više vole tako, dobiće jednu lijepu enklavicu i bog da ih vidi.
Opet zataskavanje necega sto je trenutno aktuelno pa poigravanja s podjelom koja se nikada nece desiti. Narode otvorit oci.
Ona poznata, "oni bi kao da se odjele a mi I'm kao nedamo"
BOJKOT sve iz Slovenije...Narodi u BiH hoce svoje pare sto je Slovenija pokrala kada se SFRJ raspala i sada ovaj paznju nedze drugo vuce. Kao i HR sto je pokrala milijarde od Bosne. sve ove zemlje na Balkanu sto seru o BiH rade to radi ogromnih suma para sto ce morati vratit Bosni kad tad.
Mogli bi ti mi, janeze, jebat malo mame
Nevjerovatno je samo kako se ponasaju Zeljko i Sefik, Dodik je nebitan, lik iz Slovenije dode u sred Sarajeva i pita mozemo malo vam zemlju komadati?? To je isto kao kad bi vam neko dosao u kucu i pitao dali vam zenu sad mogu pojeba.i ?!?!?? Dakle trebali su ga odma naglavačke izbaciti iz zgrade, do kad vise Bošnjaci merhamet!!!
Početak kraja ne funkcionalne BiH..
Zao mi sto slovenci onda nisu dobro fasovali od tkz,JNA koja je mogla da im uzme i teritorije koliko je htjela pa da vide mozel se mirno razici i mirno pokloniti komad zemlje.uostalom to su kriminalci pokrali svijetu svu ustedzevinu na ljubljanskoj banci i cijeli zivot nam prodaju smece od sokova i kisele vode i pastete kao mi to nemao ovdje.
Radi mira u kući treba kuću srušiti.
samo domace, okrenuti se sebi...
Onda će iz Sarajeva da se stiže u Srbiju za 10 minuta. To nije loše, bićemo bliži.
Ja komentara I rekomentara ccccc
Koliko se poziva na bojkot robe i ljetovanja ovde bilo zadnjih 10 godina, svi su trebali bankrotirati vec. Cuti Bosnjo matere ti i ljetuj u Makarskoj, jedi srpski i hrvatski keks i cokoladu i pij slovenacke sokove. Bio si i ostao najveci goljo goljavi i vreca za udaranje.
Vole ovu Slovenci da odvajaju i cepaju...
pa ovaj lik je cestitao trumpu pobijedu, valjda vam je jasno o kakvom se idiotu radi
Jebite se bagro Slovenacka,mars kocijasi Njemacki....