Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto ovako je SDP i Nermin Nikšić radio za Mirsada Kukića da mu ostane rudnik u Banovićima i vlada tuzlanskog kantona! Nema trenutno smrdljivije stranke od ove Mašićeve i Čengićeve. Zato je narod i izabrao druge jer su prepoznali ublehaše
SDP nije htjela koalirati sa SDA kada im je nudjena koalicija iz dosljednosti prema nacionalistickim strankama, ovdje su prodali Srebrenicu cetnicima, sta drugo ocekivati od Niksica, Kojovica, Konakovica i ostalih licemjera.
ne postoje losiji i kvarniji ljudi od tih podrinjaca-izbjeglica. jedan efendija jednom reče nije se bas njima to slučajno desilo sto se desilo.
To je ta borba protiv nacionalista , po Sarajevu malo glumimo antifašiste, a u Srebrenici se kriminalom bave da poguraju četnike na vlast.
Nego gdje su Niksic, Masic i Magazinovic ? Je li i za ovo kriva SDA ili je ovo dio njihovog plana predaje Srebrenice koljacima ??
Srebrenica je oduvijek bila Bosnjacki grad, samo sto su nakon genocida i agresije od strane Srbijanskih dobrovljaca pobili vecinu Bosnjaka predstavljaju Srebrenicu kao nesto sto je sprsko. Tako je sa citavom Istocnom Bosnom.
Ma boli Nikšića i Sarajlije ona stvar za Srebrenicom
E moji bošnjaci... Pobili nas i jedni i drugi i mi ponogo se dodovoravamo njima sa multietnicoscu. Ovi teze ka Srbiji i ujedinjenju, dok ovi ka trecem entitetu. Ja sam iz rs-a i nikad nisam cuo nijednog srbina koji razmislja kao vecina bosnja. Probudimo se dok nije kasno. Podijelili smo se u hiljadu grupica, zajednistvo nam je 0
Taj Bego je bivši kadar SDA, koji je svoje frustracije ispoljavao preko članstva u SDP BiH, želeći prije svega našteti SDA, a štetu je nanio SDP BiH. Ovo je dokaz da rukovodstvo SDP BiH nema pojma koga imaju u svojim redovima. SDA je ojačala SNSD a i HDZ u Domu Naroda, ali ovo što je Bego napravio čin je izdaje, on je kako reče Bogićević, bivši čovjek
Za sdp su svi branioci koji su ustali 90 ih ratni zlocinci
Divna vijest za ,,sedmorku,,
SDP mora hitno djelovati i isključiti čak danas te koji su ovo radili.
Od SDP-a me nista ne bi zacudilo
Hallo sdp
SDP i nakon genocida podržava agresora. Užas za članstvo u Srebrenici. Izdajnici Bosne.
Imati politicki stav je legitimno ali ovo je politicki kukavicluk, poltronstvo i naravno kriminal.
Kod njiha (SDP) je ovo normala