Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubio dvije cure, pobjegao i kaze da nije kriv... jbg
@KingSA Wauuu
@KingSA E sad mozes zamisliti koji roditelj jos podrzava ovakvog sina kriminalca i ubicu,Pa ja bih ga se odmah odrekao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mene tačno stid ovih ljudi, izvinite molim vas u moje ime što nam je sistem ovako nakaradan i što nam je sudstvo/tužilaštvo leglo korupcije i kriminala.
@Ausfahrt Izvinite molim vas
@ausfahrt prihvaćam ispriku ali samo djelomice 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uzas...nisu krivi...fuj...pa sram ih bilo...
Izjašnjenje o krivnji je jedno, a krivično djelo ugrožavanja sigurnosti javnog prometa je drugo.Nažalost naš KZ je isuviše blag prema ovakvoj kategoriji počinitelja krivičnih djela
Oooo tito dragi, vidi šta nam rade, tobe ya rabi
Samo kod nas sudovi nisu uvezani , cekali covjeka on u zatvoru, fakat smijesno i ujedno zalosno a ovaj glavonja ce na kraju dobit 8 vidjecete i izaci za 4 .. drzava je u qrcu , ipak izgleda da je kod nas kriminal mnogo dobro zanimanje ..
ne mogu shvatiti kako ova čovjek živi u svojoj koži, čovječe ubio si dva nevina čovjeka, dvije cure, dvije mladosti i onda mrtav hladan nisam kriv, sad ti žao što češ život provesti ko kurrava nečija i u zatvoro, a nije ti njih žao što ih nema
Nije on kriv, isto da ti mati drogu u sobi nadje i ti kazes nije moja soba ono nisi ti kriv .. Gluposti, ovakvi slucajevi se za 15 min rijese i vozdra.
da Bog dragi olaksa njihovim porodicama kao i Dzenanovoj, a ovim zlocincima da Bog da se o svojim jadovim i brigama zadeveraju aBd.
Pozdrav za momka u pravom redu što nosi crvenu majicu.
jedinu pravednu presudu ovom debilu mogu izreci...roditelji familije i komsije ubijenih djevojaka...
Ovo mogu samo svinje reci da nisu krivi,koji otpad od ljudskoga bica,takvima treba zabraniti kretanje po gradu.Odvratno.
Ne znam , mora da je do odgoja. Nedo dragi Allah da sam ja ovo uradio i kad bi se na suđenju izjasnio da nisam kriv što ubih dva cvijeta , pa otac bi me ubio.Namrtvo. .... Elem , pizdetino , reci kriv sam , prihvatam svaku kaznu i kajem se. Odgovaraj za svoja nedjela
ma dokle bolan će te maltretirati familije žrtava ponovnim preživljavanjem tog zlodjela? Sram da vas bude!