Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika Bosna i Hercegovina bez entiteta i kantona!
ASAAAAnge Niko se ne poziva na Ustav RBiH iz 1991. Taj ustav ćete vi od blata praviti. Novi Ustav RBiH je spreman, samo se treba prijeći crvena linija...
Pa SDA se i neće odreći države u kojoj imaju ove silne pozicije. Za tu državu su spremni poslati ljude u rat.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
upozorio, zabrinuti, razmatraju sankcije, moguce su sankcije, razgovaralo se o mogućim sankcijama... trlababala
Nek se oni zabrinjaju sikiraju upozoraju.a mi moramo biti budni spremni vidjeli ste njihovu zabrinutost u srebrenenici pustili su da nas ubijaju godinama kad smo krenuli na njih zaustavili nas to su oni nasa europa.
Ja mislim da se Dodo valja od smijeha na rijeci ovog coveculjka.
Samo da SDA zadnjih 25 godina nije unistila diplomatiju, sve bi ovo bilo puno lakse. A Bakir bi da dize 4 prsta i onda da se zali SAD i NATO-u. Pametnjakovic.
Sa sankcijama ili bez njih, dodik je utihnuo.
Hija
Pustite šuplju retoriku, napravite ambijent da BiH udje u NATO i mirna Bosna. A i Hercegovina.
Dodik ce se povuci cak ce reci da nista od toga nije rekao i da je to politicko sarajevo krivo i da oni zveckaju oruzjem. I da on nikada nije bio za idcjepljenje.
Pa imal mu iko daMu hebati mater usta?
Eto sad si kao imao neke multietnicke oruzane snage, a cim bi zapucalo opet bi se sve raspalo i bili jedni protiv drugih. Na ministarstvo obrane se samo uzalud trose pare, totalna demilitarizacija je najbolje rjesenje.
NATO je lijek za vlahe
Jehehe nek se javi Putinu.On mu možda može pomoći
ovi kao 92/95 samo upozoravaju a okrenu glavu kad se genocid desava i opet nastave upozoravati... a mi jadni ne pismeni bosanci nit imamo politiku a ni prijatelje, a plan da opstanemo nema ko napraviti...
Bakira pritisni, on poziva na rat!!! Bakir i Sejdo su krivi za sve!
Sve je ovo dobro da se vidi dokle je ko spreman ići i koliko je ko spreman trpiti.
Zašto domaća i međunarodna organizacije osuđuju samo vođu Dodika kad ga 90% javno ili tajno stanovnika RS-a podržaju.