Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
p.s. živjela milicija! pendrek država,. ovom narodu ne treba demokratija, samo čvrsta ruka!
Da bar hoće napraviti miliciju kao onu titinu, pa da malo zavedu reda, da se može disati od ovih klošara.
politika je dozvolila da se u Srebrenici 1995 desi \"SREBRENICA\" hoce li politika dozvoliti da se u Republici srbskoj desi \"REPUBLIKA SRBSKA\"
Dok smo imali miliciju imali smo i pravdu i sigurnost!
Ja ne znam za vas , ali ja zivim u drzavi bez problema , drzavi gdje je sve od cokolade , prozori od marmelade ... jer ja , ja gledam FTV !!! Uvjek uz vas i uvjek sa vama , vasa vjerna FTV !
SBiH , imate moj glas . Kad sve sagledam , najbolji izbor .
Predstavnici Stranke za BiH neće vam ova hajka pomoći da se vratite na vlast. I za policiju postoje zakoni i zna se kome treba da polažu račune i kome služe. Dosta je više bilo i njihovog kriminala i korupcije u njihovim redovima.
Prokockali ste vi svo bogatstvo i državni kapital zajedno sa svojim kriminalcima iz SDA i HDZ-a
Dole milicija, dole milicioneri.Živjela SDA policija, dok je god takve policije to je spas za nas kriminalce, profitere i maloljetne delikvente
Kao Bosnjak kazem da je Lagumdzija nanio nepopravljivu stetu Bosni i Hercegovini svojim odnosom prema Hrvatima.Izgubili smo svoje najblize saveznike,a Lagumdzija se dodvorava Banja Luci i Beogradu,a od prijatelja pravi neprijatelje.Prokocka li Lagumdzija sve i kod Inzka i Moorea Bosnjaci su obrali bostan.Pa neka SBB i SDP zovu Turke koliko god mogu,povratka za BiH vise nece biti.A,onda ce nam opet neko drugi biti kriv za sve.
Koji je vama q?
joj da hoce ponovo biti milicija pa ne bi vise po ulici bilo ovoliko maloljetnicke bagre
hoćemo reviziju privatizacije. Pa čitali iko ko je sve pokupovao firme po Sarajevu i drugdje i od kakvog novca-certifikata koje su kupovali za 2% od prave vrijednosti. Nema veze bila to policija ili milicija ali neka rade posao.
Imaju moj glas na izborima ako naprave titinu miliciju.
hebo te haris u pakas gdje sad on? gdje mu je stranka? najgori politicar kojeg je balkan vidio...
Živijela MILCIJA dole ploicija!!!!!!! Dok je bila milicija nije bilo ovoliko bandita i mafije, a kada napraviše policiju sve ode u PM....
Amer Jerlagic je uspjesno vodio Elektroprivredu BiH sto govori podatak da smo tada izvozili struju a sada je uvozimo zahvaljujuci..\"znaci\" Grabovici. Dr.Haris Silajdzic je dokazani borac za BiH i nije dzaba bio \"trn u oku\" Dodiku i njemu slicnima..(sjetite se Jovana Divjaka, Ejupa Ganica..). Mnoge nase kompanije su dobile poslove u Libiji zahvaljujuci upravo njemu,doveo je investitore u BiH..Navedite mi sta je gosp.Komsic uradio za svoja dva mandata osim onog sto je rekao Kostunici \"Dobit ces po nosu i po prstima\"