Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP lagano klizi u septicku zvana SDA
SDP, lagano, nakon 30 godina, shvata koliko je sati...
Sebija treba dobiti neku visoku funkciju u RS. Rasturila je zdravstveni sistem u Sarajevu. Zamislite šta bi uradila u RS. Svi bi pobjegli iz RS. Ne bi čekali traktore.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nije bitno skim bitno je zadrzati fotelje
Dva stara. bih svingera .
os ti glavusu da narucimo ?
SDA mora da nestane. Dok je Bakir na celu od te stranke nista dobro nece biti. Zao mi je sto SDP ide ovim koracima i bojim se da nista dobro od ovoga ne moze biti. Pozdrav
Bakire čemu se raduješ Nikšić iz Konjica ode svom jaranu da pomogne protivtebe.Bakire vrijeme je da daš ostavku jer ćete svakako Evropa tebe i Dodika skinuti kao birvaktile Silajdžića i Čavića.Sve je spremno a inače osta ti bez svoje vojske.
jedino kada bi se Izetbegovici , Asim , Osmice, Zahiragi i ostali povukli iz SDA , pa onda ! Ovako to je smrtna za SDP , eno im DF , i SBiH nek vide sta je ostalo od njih , a i od SDPa pod Zlatkom koliko se unistio
...rekoh ja davno Nikšić,Mašič i u novije vrijeme Vojin su tri uhljupa koji ce sve unistiti...
Bruka za sve koji udju u koaliciju sa dusmanima BiH to jeste sa Sda bagrom
Ako sa vama SDP bude zajedno, halalit im necu jer je to savez sa klerofasistima i lopovima, izdajnicima Bosnjaka.Radje glasam za Hitlera nego za taj savez.
Jes vala, Bakir bi i pogino za BiH. Nema šta, sve je djelima pokazao evo 30 godina. Samo što će opet naguziti Nikšića ko u Mostaru. Stari čakijaš za zabit sazad. U Mostaru u talu sa Čovićem za gradonačelnika, a sada sa bratom Miletom. Koji levat je ovaj Nikšić.
NEMOZETE VI SNSD NI PRICI ZIVEO NAM MILORAD DODIK DO POBEDE OPET SAD JOS JACE
Uzece vas SDA pod svoje da sebi podigne rejting i da ostane aktivna u politici. Nije Bake naivan ni malo.
SDP bez programa, bez učešća u vlasti, jednostavno skoro da nepostoje i sada pred izbore pokušavaju da pokupe poene. Kuko je jači od čitave SDP stranke, pa zar vas nije sramota.
Njega raduje, a mene rastužuje što SDP može s SDA. Fino rasformirajte stranku i svi pređite u SDA, da bude svima jasno s kim imamo posla.
SDP je na listi zajedno sa SDA stranaka koje propadaju tako da će uraditi bilo šta da ostanu na vlasti. Opozicija do groba to je moto SDP-a