Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo, ali ne samo u Srebrenici, nego u cijeloj tzv. RS, i gradovima bivše tzv. HB.
@Srbomuslimankatolik koristiš jezik mržnje i potpiruješ vjersku i nacionalnu netrpeljivost.
Neka mi samo neko kaze ko od ovih prisutnih sa sastanka zivi ili radi u Srebrenici pa da moze da odlucuje o njenoj sudbini?? Cilj sastanka je bio da se uvede smutnja u bosnjacke redove, ponude 2-3 kndidata i razbije bosnjacko jedinstvo..SDA je pokazala opet kao i na proslim izborima da radi samo u interesu Milorada Dodika.Sram da bude Edina Ramića! Pametnom išaret..
Drago mi je procitati ovakvu vijest, jos draze mi je vidjeti da se konacno bude interesi za zastitu ugrozenih u manje BH entietu, pa shodno tome i dajem punu podrsku ovom dogovoru. Takodjer, drago mi je sto u ovom dogovoru ne ucestvuju lazni borci za BiH i to pripadnici SDP-a i Nase stranke, tj. oni koji rade u interesu Dodika i rusilaca BiH. Ovo je samo jos jedan dokaz da se isti posvecuju samo za preuzimanje vlasti u nekoliko kantona FBiH i da ih za ostatk BiH nije briga.
Vakat je da se vrati Srebrenica Bosnjacima
Kapetani potonule ladje ;-)
Ukopa ce ih ako se pridruzi,propali nacelnik.....
koliko VAM je trebalo da skontate???!!!
Pametan potez.Bosanske patriote trebaju uzdići borbu za BiH,iznad stranačkih interesa,jer samo tako možemo pobijediti neprijatelje BiH.Sretno.
Srebrenica je Republika Srpska. Uopšte nije važno ko sa kime izlazi na izbore. Ko je mogao samo potpisati dejton pa da Srebrenica ostane kao teritorija Republike Srpske.
Sve pohvale za postugnuti dogovor, konacno da su kljucne patriotske stranke prepoznale nacin za poboljsanje standarda ugnjetavanih Bosnjaka u RS-u.
uf koja g0vna od stranaka...
Hoce li SDP dat kandidata da malo ukrade bosnjackih glasova?
Ovim ce Zeljko dati vjetar u krila HDZu...FUJ, DEMAGOG!!
A što će nam izbori? Bili izbori prije godinu dana, a još nije formirana vlast. Zvizdić obnaša dvije dužnosti, i u zakonodavnoj i u izvršnoj vlasti. Ako to nije sukob interesa, a sukob interesa je krivično djelo...
Herceg Bosna i miran razlaz. Sa vama nikad zajedno.
@HrvatskaHercegovina9 tako ispada, fakat..
@HrvatskaHercegovina9 i dobit' ćeš punih 18,3% teritorije. I to je previše bgmi...dao vam Dayton punih 18,3% teritorije, a nema vas 12% u BiH. Trebamo vas sprcati na 10%, Šetnike na drugu stranu Drine i mir na Balkanu!
SDP? Ah da oni kumuju sa genocidašima.